Мультик від Обами

03 червня 2021, 18:50
Власник сторінки
0
16
Мультик від Обами

Зараз він знімає мультики з дружиною. Приїзди до нас - ми тобі на цвинтарі покажемо цікаві сюжети для мультиків

О, супер новина! Колишній президент і перша леді США Барак та Мішель Обама створюють новий мультсеріал під назвою "Ми люди" (We The People) для стрімінгової платформи Netflix. А я нагадаю, що саме цей президент США вигадав термін "нелетальна зброя" та обмежував допомогу США збройним силам України.

Розповідав про перезавантажування відносин з кремлівським маніяком. Ігнорував фактично окупацію Грузії війсковими РФ. Що стало зеленим світлом потім для окупації Криму та Донбасу. Голуб миру, бл..! Ми тут сумуємо на похованнях захисників України. Держава, волонтери та справжні герої чинять спротив агресору з "руського миру", з яким Обама все перезавантажував відносини та домовлявся.

Зараз він знімає мультики з дружиною. Приїзди до нас - ми тобі на цвинтарі покажемо цікаві сюжети для мультиків. Як виглядає насправді те, на що ти заплющував очі... президент великої держави, який зрадив усіх...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.