Кувати міністрів треба, не відходячи від каси

19 травня 2021, 16:55
Власник сторінки
эксперт, политолог
0
32
Кувати міністрів треба, не відходячи від каси

Якщо «слуги народу» хочуть безперешкодно призначити принаймні Кубракова та Любченко, їм треба, як радили у «Брильянтовій руці» «кувати залізо, не відходячи від каси». У режимі бліцкригу.

Тому що, чим далі, тим більше буде з’являтися нових вагомих чинників впливу на успіх процедури затвердження нових посадовців у Кабміні. Які будуть розхитувати ситуацію, вводити нові змінні. Так би мовити, збільшувати ентропію.

Про це говорили сьогодні на телеканалі «Україна 24».

Вже сьогодні, якщо Кубраков має практично 100%-ві шанси на затвердження, а Любченко - дуже високі, то призначення Ляшко новим головою МОЗу завтра під питанням. З’являються нові кандидати, недоброзичливці починають згадувати, що і Ляшко як головний санітарний лікар несе пряму відповідальність за низькі темпи вакцинації тощо.

Таким чином, час швидко працює проти цього кандидата і тих, хто хоче його призначити керівником цього дуже ресурсного міністерства. Якщо ситуація затягнеться - отримуємо в МОЗ в.о. міністра.

А якщо вчасно не затвердять Кубракова та Любченко - то і в цих напрямках швидко підуть процеси розхитування ситуації, появи нових змінних та переформатування досягнутих домовленостей.

Керівництво фракції СН, треба віддати тут йому належно, ситуацію розуміє правильно. Тому голова «слуг» у парламенті Корнієнко і каже, що затягувати не будуть і голосуватиме завтра.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.