Як голова облради Петров в Києві за 2,6 млн. «відстоював» Щербея і Пересоляка

23 квітня 2021, 14:45
Власник сторінки
0
59
Як голова облради Петров в Києві за 2,6 млн. «відстоював» Щербея і Пересоляка

За інформацією з достовірних джерел, 22 квітня екс-губернатор Закарпаття, а нині голова облради Олексій Петров здійснив неофіційний візит у Київ. У столиці зустрівся із одним із заступників Авакова та Кирилом Тимошенко.

Першою пунктом «must to do» в столиці було відновлення на посаді голови ДСНС Закарпаття Мирослава Щербея – близького друга Медведчука та багаторічного прибічника поглядів проросійської партії. Його було усунуто з посади цієї весни через намагання налагодити «занадто дружні» відносини із «зеленим» Олексієм Петровим. 
Для позитивного результату перемовин у Києві голова облради Петров навіть сфабрикував звернення голові ДСНС України Чечоткіну. 
 
  Усе б нічого, але окрім власної позиції, стосовно «Гідного та достойного керівника з високими моральними якостями і любов’ю до рідної землі та людей», Петров втягнув ц цю сумнівну історію ще й депутатський корпус Закарпатської облради, додавши, що депутати підтримують повернення екс-рятувальника у керівний склад ДСНС. За інформацією з наших джерел, жоден із керівників  фракцій підтримку такому листу-зверненню не висловлювали.
Відомо, що допомогти новому товаришу Петров вирішив не задарма. Вартість перемовин у Києві з людьми Міністра МВС Авакова, у разі позитивного результату, – 100 000 доларів США. 
Причиною №2 поїздки в Київ став ще один новин товариш колишнього контррозвідника Петрова. Як повідомляють джерела, наближені до голови облради, за час перебування на Закарпатті той встиг потоваришувати із чи не головним контрабандистом України – Пересоляком. Ба більше, як стверджують джерела, навіть отримував долю з контрабандних оборудок. 
Нагадаємо, 2 квітня 2021 року РНБО запровадила персональні санкції проти Валерія Пересоляка та ще 9 осіб, яких підозрюють  у контрабанді. За розрахунками експертів, збитки через контрабанду сягають 300 млрд гривень, що недоотримав державний бюджет України.
Саме про підсанкційного Пересоляка Петров й вів розмову із заступником керівника Офісу Президента Кирилом Тимошенко. У разі успішних перемовин, і як результат – зняття санкцій, Пересоляк пообіцяв Петрову 2,5 мільйони доларів США.
Усі плани по збагаченню Петрова обернулися фіаско: ані представник Авакова, ані Кирило Тимошенко не погодилися на сумнівні угоди з головою облради. Догодити новим товаришам із Закарпаття не вдалося, а отже і грошей (загальна сума 2 600 000$) Олексію Петрову не бачити

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.