ЛІДЕР ПІДПРИЄМЦІВ ЗАКАРПАТТЯ ПРИХОВУЄ СВОЇ ДОХОДИ

22 квітня 2021, 10:39
Власник сторінки
0
62
ЛІДЕР ПІДПРИЄМЦІВ ЗАКАРПАТТЯ ПРИХОВУЄ СВОЇ ДОХОДИ

Мова йде про Роберта Іванча – регіонального представника громадського руху «SaveФОП», який позиціонує себе як відстоювач прав підприємців області.

Як відомо, Роберт Іванчо був депутатом Мукачівської міської ради 7-го скликання, та ще й головою комісії з питань законності, регламенту, депутатської етики, оборонної роботи та надзвичайних ситуації.

Тож колишній голова комісії з законності не міг не знати, що відповідно до ч.2 ст.12 Закону України «Про запобігання корупції», він, як суб’єкт декларування, пов'язаний з виконанням функцій місцевого самоврядування, протягом року після складання депутатських повноважень повинен був подавати декларації про майно, доходи та витрати, у тому числі – щорічну, термін подачі якої сплив першого квітня.

Як бачимо з бази даних Національного агентства з питань запобігання корупції, востаннє Іванчо подав декларацію 16.03.2020 року, а від обов’язку відзвітувати перед громадськістю в 2021 році ухилився.

У закарпатських ЗМІ неодноразово публікувалися свідчення про те, що Роберт Іванчо обклав своєрідною даниною підприємців області нібито на потреби «Податкового майдану», в якому періодично бере участь. Можливо, саме тому він так ретельно приховує надходження до своїх банківських рахунків.

Тому органам Національної поліції слід звернути увагу на джерела прибутків псевдоактивіста та перевірити мотиви приховування ним своїх доходів.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.