Оперативники НАБУ ведуть таємне стеження за керівництвом ДБР

14 квітня 2021, 11:16
Власник сторінки
0
58
Оперативники НАБУ ведуть таємне стеження за керівництвом ДБР

Протягом останніх років в Україні стало нормою, коли правоохоронні органи воюють між собою.

Всі пам’ятають як рік тому Національне антикорупційне бюро України з головою Ситником воювало з Службою Безпеки України. Користі від цієї війни для громадян України не було ніякою і закінчилось нічим.

Проте на цей раз нас чекає нове протистояння НАБУ з Державним бюро розслідувань. В нашому розпоряджені зявилися секретні документи, що підтверджують початок операції оперативниками НАБУ слідкування за керівництвом ДБР. В ході оперативно-розшукових заходів детективами НАБУ виконується спеціальне завдання з розкриття злочинної діяльності всього керівництва ДБР.

Оперативники НАБУ ведуть приховане слідкування за в.о. директора ДБР Сухочовим Олексієм, заступником Соколовим Олександром,  керівником головного оперативного управління ДБР Гейдою Ігорем та керівником головного слідчого управління ДБР Удовиченком Олександром.

Таємний документ, що підтверджує розробку оперативниками НАБУ керівництва ДБР

Судячи з таємного документу зрозуміло, що нас чекає війна між правоохоронними органами. Раніше, агенство Інтерфакс-Україна посилаючись на власні джерела , що Державне бюро розслідувань (ДБР) відкрило кримінальне провадження стосовно виконувача обов'язків керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Максима Грищука. Справа порушена  за ч. 2 ст. 372 Кримінального кодексу України (притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності).

Війни правоохоронних органів між собою обходяться громадянам України в чималу суму. В черговий раз будуть витрачені кошти платників податків на вияснення стосунків державних органів між собою.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: спецслужбы,следствие,правоохранительные органы,НАБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.