В очікуванні «гомофілійного» скандалу

02 квітня 2021, 15:05
Власник сторінки
эксперт, политолог
0
97
В очікуванні «гомофілійного» скандалу

Цікаво, коли деякі наші вщент ліберальні та безмежно терпимі ЗМІ почнуть із гнівом писати не про черговий «гомофобний» скандал, а про скандал «гомофілійний»?

Коли вони обуряться тим, що не тільки самі представники ЛГБТ-спільноти, а й прибічники їхнього повного рівноправ’я із числа представників традиційної орієнтації часто-густо заявляють, щось на кшталт «геї та лесбійки – такі ж саме люди, як і всі інші, повинні мати такі ж само права, як інші та їх разом із їхніми правами ми всі маємо всіляко берегти та захищати»?

Ніколи не обуряться. Бо тренд інший – «веселковий». І ось вони обурюються черговим "проявом гомофобії". І пишуть про те, як викладачку «Львівської політехніки» Ольгу Мер`є, яка просто має тверду позицію про те, що спільнота ЛГБТ – це люди із збоченнями у психіці та цю позицію озвучує, пару днів тому таємно записують свої же студенти.

Розіслали інкогніто свій запис по інформаційних агентствах та із нетерпінням чекають серйозних наслідків для своєї викладачки. Наслідки, судячи зі всього, будуть – керівництво «Львівської політехніки» вже заявило, що буде ґрунтовно розбиратися у цій ситуації.

Керівництво, звичайно, може обмежитися констатацією того, що штатний викладач їхнього вишу, який тут працює роками, має право на власні погляди. Та має право ці погляди висловлювати, не порушуючи закон.

До того ж, як викладач вона поводиться дуже фахово, коли не змішує в одне ціле, а відокремлює різні визначення. Зокрема, сексуальне насилля від проявів так званої «гендерної нерівності».

Але шансів на такий перебіг подій небагато. Оскільки тиск «ЛГБТ-філійного» лобі надзвичайно великий. І керівникам Мер’є буде потрібна неабияка сміливість задля того, щоб просто обмежитися констатацією того, що є й люди, які не вважають представників ЛГБТ-спільноти такими же самими повноцінними людьми, як представників гетеросексуальної орієнтації. І цілком мають право на власне переконання, що геїв&лесбійок потрібно лікувати замість пропаганди їхнього рівноправ’я із людьми правильної сексуальної орієнтації.

Цікаво також – чи встануть на захист викладачки церковні ієрархи? Адже вона виступає із позиції людей, які розділяють християнські цінності. І намагається (звичайно у свій спосіб) ці цінності захищати. Причому робить це послідовно і сміливо.

… До чого призводить безмежна толерантність до представників нетрадиційних орієнтацій кожний бажаючий може побачити у тих же Нідерландах.

Я пару років тому із цікавістю спостерігав зовнішні прояви вільного життя громадян самопроголошеної лгбт-республіки в Амстердамі.

А потім мій універівський приятель, який там живе вже багато років, і виховує разом з дружиною трьох їхніх дітей зітхнувши зізнавався за келихом вина:

«Розумієш, я не можу своїм синам прямо сказати: ви повинні одружуватися на дівчатах так само, як я одружився на вашій мамі. Бо якщо я їм прямо скажу: «Хлопці мають одружуватися на дівчатах – це нормально», а потім вони про це скажуть у школі – проблем буде вище даху».

Я із здивуванням запитав: «А як же ти їм кажеш про такі речі?»

Он: «Ми із дружиною говоримо дуже обережно. Кажемо - може бути по-різному, наприклад хлопець із хлопцем живуть чи дівчина із дівчиною. Кожен обирає для себе те, що йому більш за все підходить саме йому. І мені, і вашій мамі просто більше за все підійшов такий варіант, щоб ми із нею одружилися…»

# КОНСЕРВАТИВНИЙ РУХ "ГІДНІСТЬ І ТРАДИЦІЯ"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.