Депутат від ОПЗЖ стала на захист затриманого ексгубернатора Балоня

06 грудня 2020, 16:26
Власник сторінки
0
1427
Депутат від ОПЗЖ стала на захист затриманого ексгубернатора Балоня

Постать Балоня Андрія Богдановича стала відома пересічному жителю Кіровоградщини в листопаді 2019 року коли його призначили головою Кіровоградської ОДА.

Але справжню «славу» Андрій Богданович отримав завдяки історії з отриманням неправомірної вигоди, а простою мовою «хабара».

За матеріалами справи відомо, що Балонь разом зі спільником вимагали в голови Держпродспоживслужби області 1.8 мільйони гривень. Після затримання Андрій Богданович потрапляє до слідчого ізолятора. Але надовго там не затримався. За нього внесли 10 мільйонів гривень застави.

Звичайно Андрія Балоня звільнили з посади, пішли з Кіровоградської ОДА, як  і всіх членів його херсонської команди. Ситуацію вже почали забувати, але днями на одному інформаційному ресурсі зазвучали голоси в підтримку ексгубернатора.

На захист Андрія Балоня виступила депутат Кіровоградської обласної ради від партії ОПЗЖ Людмила Давиденко.

«Він відразу справив позитивне враження на громаду, бо почав наводити порядки», - робить реверанс в сторону затриманого ексголови Людмила Вадимівна.

Де конкретно Балонь наводив порядки наразі невідомо, можливо впорядковував працевлаштування друзів з Херсону на керівні посади в облдержадміністрацію.

«Він постійно хотів розібратися в проблемах. Зокрема, в питанні об’єднання ОТГ в Олександрії. Зрештою, тут ОТГ була створена в межах, на яких наполягали люди.», - продовжує Людмила Давиденко.

Дана фраза колишнього заступника міського голови Олександрії проливає світло на процес формування ОТГ на Кіровоградщині. Якщо проаналізувати ці слова і події з відокремленням Головківки та Ізмайлівки з Приютівської громади стає зрозумілим хто і на чиє прохання лобіював цей процес. Щоправда, жителі вказаних протестували проти даного кроку, і аж ніяк на цьому не наполягали. Можливо Людмила Вадимівна має увазі на наполяганнях «своїх людей».

Розповіла Давиденко і про «клятих олігархів» з якими боровся Балонь, та не згадала про сумки з грошима які виявили в нього вдома, про можливі побори з освітян області. Вийшла така собі казка про усіх поганих та правильного хлопця Андрія Богдановича, якому підкинули пару мільйонів.

Взагалі невідомо, що змусило депутату від ОПЗЖ вступитися за затриманого на хабарі губернатора, що їх об’єднує? Вельми цікаві справи щодо створення «правильних» громад на Кіровоградшині чи, можливо, що і Давиденко і Балонь встигли посидіти в СІЗО. Правда Людмилі Вадимівні це робила хоча б з музикою, а Андрію Богдановичу ніхто навіть Таганку на радіо не замовив. Нема у нього свого Андрюхи Турського.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: политика,Кировоградская область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.