Авторитетні керівники русинських організацій розкритикували діяльність Тані Поп

23 листопада 2020, 16:12
Власник сторінки
0
15
Авторитетні керівники русинських організацій розкритикували діяльність Тані Поп

Авторитетні керівники русинських організацій розкритикували діяльність самопроголошеного Координаційного центр русинських організацій з центром у Відні, очолюваний псевдорусинкою Тетяною Поп.

Тетяна Поп, яка  «засвітилася» на прийомі у президента Чехії, ніби то представляючи русинів Закарпаття й України відрекомендувала себе, як голова Координаційного центру русинських організацій який зареєстровано у м. Відень (Австрія).                                                                      Зі слів лідерів русинського середовища вони вперше чують про такий центр і про цю особу, тому не можуть нічого сказати про її діяльність, що вказує на велику «авторитетність» організації та її лідера.                                                                                                                     На думку автора  згаданий центр — нашвидкуруч створена фейкова русинська організація для виконання плану ФСБ з розхитування ситуації в Україні. Зайшовши на сторінку центру у мережі Інтернет, бачимо нуль діяльності, нуль контактних даних, окрім е-мейлу, нуль інформації про керівництво організації. Загалом увесь цей ніби то русинський сайт центру зроблений чомусь російською мовою.                                                                                   Також, автор наголошує, що русинка Т.Поп  дає інтерв’ю антиукраїнським сайтам в Україні та  виданням російською мовою, а не русинською, «знищення» якої, з її слів відбувається в Україні.                                                                                                              Цікавим фактом є співпраця Т.Поп з Василем Джуганом, котрий розколов Сойм підкарпатських русинів створивши «Всесвітній конгрес Подкарпатських русинів» і перетворив його у політичний інструмент, зробивши свого зятя Михайла Тяска заступником у цій сімейній організації. Однак, нещодавно вказаних осіб було арештовано в Чеській Республіці та офіційно висунуто звинувачення в ухилянні від сплати податків у великих розмірах, на даний час вказані особи перебувають у в’язниці.                                                                                                              Після вказаних подій, Т.Поп різко припинила діяльність в мережі Інтернет, зокрема було припинено діяльність в «Фейсбук», «Твітер», Ютюб каналі.                                                                      На думку осіб з експертного середовища, припинення активної пропагандистської діяльності з боку Т.Поп може бути пов’язане з арештом російської агентури в Чехії, В.Джугана та М.Тяска, що свідчить про можливе переформатування російської агентурної мережі та визначених пріоритетів діяльності.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.