Відправка миротворців «ЛНР/ДНР» в Нагорний Карабах

20 листопада 2020, 15:34
Власник сторінки
0
21
Відправка  миротворців «ЛНР/ДНР» в Нагорний Карабах

Військова присутність Російської Федерації. Відправка миротворців «ЛНР/ДНР» в Нагорний Карабах.

Для контролю за ситуацією, Росія на постійній основі «відряджає» своїх людей на територію Нагорного Карабаху. Відомо, що російська сторона перекидує в зону конфлікту своїх бійців з «сирійським досвідом», а також для посилення військової присутності, активно розпочала підбір людей на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей для формування т.зв. «миротворчих загонів» для подальшої відправки на Кавказ.

Днями керівництво окупаційної влади «ЛНР/ДНР» отримали таємне розпорядження від своїх російських кураторів про продовження заходів щодо прискорення процесу примусової паспортизації населення псевдореспублік. У циркулярі наголошується, що наявність російського паспорта є обов'язковою умовою проходження військової служби в з'єднаннях і частинах т.зв. 1-го і 2-го Армійських корпусів «ЛНР/ДНР». Також, в документів в черговий раз наголошено, що процес роздачі російських паспортів суворо контролюється з боку кураторів командування РФ, результати яких доповідаються в Адміністрацію Президента.

Крім того, після оголошення про активні бойові дії на території Нагорного Карабаху, російська сторона запровадила ще один напрямок використання населення тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областях. За вказівкою, кадрові військовослужбовці РФ, які присутні та території тимчасово окупованих територіях здійснюється вербування осіб з російським громадянством, з метою комплектування т.зв. «миротворчих» підрозділів для виконання завдань в Нагорному Карабасі.

         Стосовно жителів окупованих територій, які мають українське паспорт, то «куратори» хочуть прирівняти їх до «іноземного громадянина». Також, надана вказівка з Росії, позбавити мешканців «виборчого права», можливості укладати цивільно-правові угоди, що вимагають нотаріального посвідчення.

         Нагадуємо, що Росія, Азербайджан і Вірменія домовилися про розміщення російських «миротворців» в Нагірному Карабасі. Згідно з підписаним трьома країнами з документом, військові будуть розміщені вздовж лінії зіткнення і Лачинський коридору, який з'єднує Вірменію і Нагірний Карабах. Чисельність контингенту складатиме 1 960 військовослужбовців, вони будуть озброєні стрілецькою зброєю. Президент Азербайджану Ільхам Алієв говорив, що російські миротворці там будуть п'ять років. Російськими військовими в Нагорному Карабасі буде командувати генерал-лейтенант ЗС РФ Рустам Мурадов, який був помічений під час війни на Донбасі.

         Для підтвердження вказаних дій, публікуємо відео про переправку російських миротворці на  територію Нагорного Карабаху, до складу якого входять й мешканці тимчасово окупованих територія «ЛНР/ДНР». З відеоматеріалом можна ознайомитися за посиланням -  twitter.com/elkis_07.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.