МЗС сприяє новому етапу антиросійських акцій

20 листопада 2020, 11:30
Власник сторінки
0
657

Зусиллями Посольств України в Польщі, Болгарії, Нідерландах, Швеції, Німеччині, Великій Британії та інших країнах у співпраці з представниками місцевої влади були складені спеціальні списки політиків,

Міністерство закордонних справ України приєдналося до активної міжнародної роботи з підготовки нових антиросійських санкцій. Наразі йдеться про запровадження санкцій з боку ЄС стосовно європейських політиків, які підтримують агресивну політику Росії чи були помічені у будь-яких політичних та економічних зв'язках з путінським оточенням.

Зусиллями Посольств України в Польщі, Болгарії, Нідерландах, Швеції, Німеччині, Великій Британії та інших країнах у співпраці з представниками місцевої влади були складені спеціальні списки політиків, щодо яких найближчим часом будуть запроваджені санкції.

Наразі вже оприлюднені листи МЗС та Посольств, де фігурують певні особи, яким прийдеться відповісти за підтримку російської агресії у світі. Крім іноземних посадовців, МЗС наполягає на тому, щоб до санкційного списку також потрапили українські політики, особливо представники ОПЗЖ.

Дуже приємно, що наші дипломати зроблять такий значний внесок у підготовку нових антиросійських заходів, що можуть стати найефективнішими за останні роки.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,посольство,МЗС,санкції,агресія,Навальний,листи,ОПЗЖ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.