Людина, якій не можна довіряти, не може займати відповідальну посаду!

04 вересня 2020, 12:55
Власник сторінки
0
361
Людина, якій не можна довіряти, не може займати відповідальну посаду!

Ковпак А.М.


Міський голова Ковпак А.М, порушуючи норми моралі та чинне законодавство, зловживав своїм службовим становищем.

Ковпак А.М. обіймав посаду міського голови у період з 2017 по 2019 рр. За цей час він відзначився хіба що тим, що створив цілу групу по відмиванню коштів та незаконному збагаченню.

Міський голова Ковпак А.М. встановив контакти з засновниками наступних підприємств: ТОВ: «Альп-Пром», «Миренерго», Мегаімекс, «Зебізнес», «Торней» – братами Гаврилюками – Ярославом і Святославом Івановичем. Вищевказані підприємства спеціалізуються на виконанні будівельних, монтажних робіт на території Деражнянського, Славутського, Летичівського районів. .

Ковпак А.М. отримував «відкати» від підприємців Гаврилюків у сумі 10 % за кожне державне замовлення на будівництво та капітальний ремонт адміністративних будівель. Цільові бюджетні кошти на виконання замовлень перераховувались на рахунки ТОВ: «Альп-Пром», а в подальшому, через вищевказані підконтрольні підприємства: «Миренерго», «Мегаімекс», «Зебізнес», «Торней» конвертувались у готівку, частина якої передавалась міському голові.

Зокрема, в період 2016-2017 років за протекції Ковпака, ТОВ «Альп-Пром» визнано переможцем на виконання робіт з капітального ремонту покрівлі будинку по вул. Соломчука, 6 та будинку по провул. піонерський (розпорядник КП «Деражнянський ЖЕК № 1»).

Брати Гаврилюки, за участі Ковпака А. та інших службових осіб Хмельницької області, запровадили на території Хмелтнциькій області протиправний механізм, пов’язаний з незаконним переведенням безготівкових грошових коштів у готівку, привласненням бюджетних коштів та ухиленням від сплати податків, використовуючи можливості  вищевказаних підприємств.

 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.