«Батьківщина» Луганщини не збирається бути учасниками шоу та політичних ігрищ!

10 серпня 2020, 14:07
Власник сторінки
Громадський діяч, меценат, керівник ГО "Нова дія", голова Луганського обласного партосередку ВО "Батьківщина"
0
34

Ми не збираємося бути учасниками таких шоу та ігрищ! Вибори мають призвести до позитивних змін, а не лише продовжити та «узаконити» існуючий безлад.

Ось офіційна заява Луганської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», в якій зазначена позиція партосередку щодо відміни місцевих виборів в деяких районах Луганщини. Також ми закликаємо всіх наших партійців не вестися на провокації наших політичних опонентів, які намагаються дискредитувати нашу політичну силу через залучення в акціях протесту із сумнівними цілями.

Я розумію, що зараз на нас будуть «накидувати» негатив і пусті звинувачення у всіх гріхах та зрадах. Та я прошу бути об’єктивними. Пригадайте, де були ті, хто організовують зараз мітинги, коли «Батьківщина» проводила акції протесту проти продажу землі, проти прийняття законів щодо грального бізнесу, розпродажу стратегічних підприємств? Вони будували корупційні схеми, сітки, влаштовували показові політичні розбірки в місцевих радах, а їх представники в Парламенті голосували за антинародні закони. Та зараз, коли вони відчули загрозу їх власним інтересам, відчули, що їх відривають від «бюджетної кормушки», вони вирішили підбурювати народ! Ми не збираємося бути учасниками таких шоу та ігрищ! Вибори мають призвести до позитивних змін, а не лише продовжити та «узаконити» існуючий безлад.

Олександр Романовський, голова Луганської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.