Закарпаття: Місцеві вибори 2020 у Мукачеві

09 серпня 2020, 18:09
Власник сторінки
Журналист
0
56
Закарпаття: Місцеві вибори 2020 у Мукачеві
На фото зображений: Едгар Токар

Закарпаття: Місцеві вибори 2020 у Мукачеві

Мукачево — конкуренція за владу


25 жовтня є важливою датою для усіх без виключення, адже у цей день відбудуться місцеві вибори на Закарпатті та по всій Україні за новим виборчим законодавством. Багато хто з майбутніх кандидатів Закарпаття відтепер починає свою передвиборчу кампанію та активно займається просуванням своєї особистості.
Мукачево обіцяє гучно відзначитись, адже тут є два головних конкуренти – чинний міський голова Андрій Балога та екс-кандидат тогорічних парламентських виборів Едгар Токар, який висувався від політичної партії «Слуга Народу» в окрузі №69. Зараз можна тільки здогадуватись, які сюрпризи очікувати попереду. Сказати точно можна лише одне – результат покажуть місцеві вибори Закарпаття 2020.

Очікування виборців

Хоч і мукачівцям трохи набридла стара влада і попереду місцеві вибори Закарпаття 2020, та вони все-таки не бачать гідну заміну, а обирати «абияк» теж не вихід.
Едгар Токар викликає неоднозначні думки серед жителів Мукачева. З одної сторони це нова людина з прозорою репутацією, а з другої – не найкращий кандидат, який на минулих виборах вигравав у свого опонента Віктора Балоги по всім соціологічним опитуванням, а в результаті залишився ні з чим. Що там казати, якщо понад рік судової тяганини не дали очікуваного результату. Це дає привід задуматись, а як же він збирається робити життя Закарпаття та мукачівців кращим, коли не може відстояти навіть свої права при наявності вагомих доказів.
Багато факторів сформували своє бачення місцевого населення до пана Токаря. Народ спостерігає слабку позицію з його сторони, тому відновити тогорічну підтримку для здобуття керівної посади буде важко. А головне – для цього потрібно діяти вже зараз!

Не пропустіть важливі новини на сторінці Facebook: @zakarpattya.vibory

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Мукачево,Закарпаття,місцеві вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.