Створення угорської автономії в Закарпатті - це першій крок до розпаду України

06 липня 2020, 13:53
Власник сторінки
0
42
Створення угорської автономії в Закарпатті - це першій крок до розпаду України

Створення угорського анклаву загрожує Україні втратою територіальної цілісності. Слідом за угорцями про свої права на українські землі неминуче заявлять румуни, молдовани і болгари. Невже ж Зеленський

 Ганебне плазування української влади перед країнами-сусідами в надії на їхнє сприяння, або хоча б неперешкоджання українській євроінтеграції вже призвело до того, що зараз ведуться перемовини про створення угорської автономії в Закарпатті. "Слуги народу" фактично хочуть обміняти частину України на підтримку свого політичного курсу, завдяки якому це виїзне стендап-шоу тільки й тримається на плаву. Але при цьому Зеленський і Ко або не розуміють, або взагалі плювати хотіли на те, що угорський анклав - це тільки початок, і що їхня безхребетність та дипломатична неспроможність можуть в результаті призвести до повної втрати Україною її територіальної цілісності. Слідом за угорцями свої претензії на споконвічно українські території почнуть пред'являти і молдовани, і румуни, і ще бозна-хто - варто тільки створити прецедент. Болгари вже почали подавати голос - поки ще боязко, але вже зараз очевидна їхня готовність вести переговори мовою ультиматумів та шантажу. 

Нижче я переклав для вас піст, який днями був оприлюднений на болгарському reddit:

https://www.reddit.com/r/bulgaria/comments/hkflvu/%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%8F_%D0%B2%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81_%D0%B2_%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0/

Національне питання в Україні

Вже не перший раз я порушую це питання на реддіті, але ситуація отримала новий виток розвитку. Нещодавно міністр іноземних справ України Дмитро Кулеба відвідав із візитом Угорщину, після чого почалися розмови про реформу адміністративно-територіального поділу Закарпаття та створення Берегівського району, який, по суті, є Угорською автономією. І я не розумію, в чому ж причина. Невже ж угорці кращі за нас? Я писав листи до адміністрації президента Болгарії, до МЗС, до Народних зборів, але відповіді я так і не отримав. Чому одним усе, а у інших забирають ті дрібниці, які вони ледве-ледве встигли хоч якось зберегти? Болгарському урядові необхідно визнати той факт, що їхні співплемінники історично проживають на територіях України, що нас багато, і що ми не хочемо забувати наше коріння. А взагалі ситуація з угорцями гранично ясна. Просто Будапешт поставив ультиматум, що буде голосувати проти подальшої інтеграції України до ЄС, якщо закарпатським угорцям не дадуть автономію. Молодці. Чому Софія не може зробити так само? В черговий раз, так багато питань і так мало відповідей.

Те, що зараз відбувається на заході України, є дзеркальним відображенням подій на сході. Тільки ось в другому випадку нас віроломно і підло окупувала Росія, і ми билися і продовжуємо битися за ці території, а в першому - наша влада сама роздає сусідам хабарі українською землею. І якщо так продовжуватиметься, то взяти ситуацію у власні руки та пояснити знахабнілим меншинам, на чиїй землі вони там сидять, доведеться українським патріотам. Причому раз і назавжди.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Молдова,Україна,Закарпаття,Румунія,Угорщина,Болгарія,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.