Слуга Зеленського: “Ти с*ка бл*ть є***ьник закрий н*хрен”

26 червня 2020, 23:06
Власник сторінки
0
2345
Слуга Зеленського: “Ти с*ка бл*ть є***ьник закрий н*хрен”
Василь Романюк

Запис розмови, за яку депутату Бондару присудили 12 діб, а Романюку — ніц.


Хоча, якщо розібратися, то Романюк, як призначений президентом посадовець, набагато більше заслуговує на покарання в даному випадку - народ його не вибирав. Послухавши запис, ви зрозумієте, наскільки у Гощі, все-таки, вибіркове правосуддя, яке “місцями” скидається просто на використання адміністративного ресурсу для розправи з опонентами.

Тепер запис цієї розмови доступний кожному - висновки робіть самостійно. Є їжа для мозку - що в цій розмові дійсно було, і чого не було, але поширювалося по фейсбук-групах.

Гощанцям, спілкуючись із головою РДА, треба бути обережними та уважно пильнувати, чи не записує він розмову, щоб потім подати позов у свій кишеньковий суд і отримати незаконне рішення в свою користь, яким би абсурдним воно не було.

26 червня голові Гощанської районної державної адміністрації Рівненської області депутати районної ради висловили недовіру. Причиною стало депутатське звернення, у якому вони вказують на численні порушення в роботі посадовця. За висловлення недовіри проголосувала більшість – 22 з 34 депутатів ради.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Голова,Романюк,РДА,рівненщина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.