Підготовка до місцевих виборів: Для чого Дмитро Разумков відвідував Мукачево

13 червня 2020, 22:33
Власник сторінки
0
269
Підготовка до місцевих виборів: Для чого Дмитро Разумков відвідував Мукачево
Фото мукачівська міська рада

11-12 червня в Мукачеві топ-темою для дискусії був приїзд Голови Верховної Ради 9-го склакання Дмитра Разумкова.


Багато журналістів під час брифінгу Дмитра Разумкова запитували - яка мета його візиту і для чого голові верховної ради відкривати "палаци культури" або медичні заклади: відповідь була одна й та сама "Чиновники мають їздити по містам України".

Для Андрія Балоги це перший контакт з представниками команди Зеленського, адже жодного разу Андрія Балогу не запрошували для зустрічі з представниками центральної влади.

Поки тривають суди за фальсифікацію голосів на 69 окрузі Віктор Балога продовжує усіма каналами домовлятися із Зеленським. Скільки коштує отримати позицію та підтримку Зеленського? Для цього і потрібно утримати позиції в Мукачівській ОТГ, щоб було більше надходжень до бюджету з яких більше можна буде вкрасти для таких домовленостей з Зеленським та його командою.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Балога,Дмитрий Разумков
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.