Хто ж насправді керує космічною галуззю в Україні?!

04 червня 2020, 13:30
Власник сторінки
0
154
Хто ж насправді керує космічною галуззю в Україні?!
КОсМІЧНА КОМАНДА ЗЕЛЕНСЬКОГО

Та до чого тут Гіперлуп та Омелян...

24 січня 2020 року тодішній прем’єр-міністр Гончарук підписав  розпорядження про призначення головою космічного агентства Володимира Усова.  Людини непублічна, яка на жаль ніколи не мала ніякого відношення до космосу. Та мала лише опосередковане відношення до державної влади України, через заробляння великих коштів на тендерах з продажу електронних підручників. (https://strana.ua/articles/rassledovania/247125-vladimir-usov-chto-izvestno-o-startapere-iz-odessy-kotoryj-vozhlavil-ukrainskij-hoskosmos.html ) 


Але як виявилось, Усов - це просто гарна ширма, яку обрали люди які керують дерибаном майна та посад у космічній галузі та яких точно не пропустив би Президент Зеленський. Тому що саме ці люди і зараз продовжують знищувати його рейтинг, обзивати та принижувати.



А конкретно мова про : екс-міністра інфраструктури Володимира Омеляна, Сергія Озерана, його родича Олександра та інших топ-корупціонерів з міністерства інфраструктури.  Ви мабуть здивувалися та запитуєтесь, а до чого команда Омеляна, яка за часів Порошенка грабувала міністерство інфраструктури до часів Зеленського та космічного агентства???? Абсолютно логічне запитання, але Зеленського і тут намагаються пошити в дурні.



 Всі керівники підприємств галузі та співробітники агентства знають, що жодне рішення та жодне розпорядження Усова не приймається та не підписується без погодження да дозволу головного радника голови агенства – пана Олександра Озерана. 

Так це саме той Олександр Озеран, який пліч-о-пліч разом з Омеляном 5 років пропрацював у міністерстві інфраструктури на всіляких посадах та був відповідальний за будівництво гіперлупу в Україні…

це саме той Озеран, якого Омелян порекомендував до наглядової ради Укрпошти та інших наглядових рад, де він отримував  більше 120 тис грн. на місяць....



 та це саме той Озеран, який є родичом всім відомого корупціонера від якого позбавлявся Больчун з правління наглядової ради Укрзалізниці.  Для тих хто не в темі : всі кошти Укрзалізниці відмивалися посіпаками Порошенка саме через довірену особу Петра Олексійовича -  Сергія Озерана.  Сергій Озеран проходив службу в органах держбезпеки і зовнішньої розвідки України, був заступником начальника управління із запобігання економічним та корупційним правопорушенням держадміністрації залізничного транспорту "Укрзалізниця", а наприкінці 2015 року став директором з безпеки ПАТ "Укрзалізниця" та членом правління наглядової ради Укрзалізниці. А зараз вже у 2020 році за президенства Зеленського ( який мав би стати вироком всій цій команді ))  - продовжує грабувати вже космічну галузь.  ( http://blacklist.net.ua/%3fpage_id%3d12 )





З собою Олександр «Омелянович» Озеран привів і інших своїх підлеглих та зробив їх офіційним радниками голови космічного агентства. А саме : Олександру Клітіну ( екс-заступниця міністра інфраструктури ) , Олега Цільвіка, з яким працював у міністерстві та разом освоювали грантові кошти по різних програмах, Євгена Владімірова, якого Омелян призначив головою ДП "Галузевий центр цифровізації та кібербезпеки".


Саме Олександр Озеран проводить співбесіди з директорами ключових підприємств галузі  Південмашу, КБ Південне та іншими гігантами, де нав’язує свої фірми на освоювання державного фінансування.  Саме Озерана найближчим часом призначать першим заступником голови космічного агентства, його кандидатура вже у кабміні на погодженні.  І не має жодних сумнівів, що прихильник Петра Порошенка, а нині міністр кабінету міністрів Нємчінов з радістю погодить кандидатуру колеги на ключову посаду. 




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: космос,космонавты,Усов,Владимир Омелян,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.