«Батьківщина» поверне українцям українську землю!

07 квітня 2020, 10:59
Власник сторінки
Громадський діяч, меценат, керівник ГО "Нова дія", голова Луганського обласного партосередку ВО "Батьківщина"
0
22

Ми обов’язково переможемо, бо інакший шлях – це повна втрата незалежності України і майбутнього наступних поколінь українців!

31 березня, лише через рік після першого туру виборів президента, голосами частини «Слуг народу», більшості партії «Європейська солідарність» Петра Порошенка, частини позафракційних та «Голосу» закон про ринок землі прийнято. Під час карантину, підступно, коли заборонені масові протести.

Як бачимо, керівники нашої країни цинічно продовжують своє шоу, обіцяючи одне і роблячи інше. Напередодні Володимир Зеленський казав з телеекрану своїм критикам, не судити всіх по собі. Проте він швидко зняв з себе маску, особисто закликавши депутатів прийняти закон про ринок землі, навіть наглядав за процесом, певне, не вірячи у власний авторитет…

Особливо соромно зараз за «наших» земляків – нардепів Максима Ткаченка та Олексія Кузнєцова («Слуга народу), Вікторію Гриб (позафракційна) та Олександра Сухова (команда Сергія Шахова), які віддали свої голоси за ганебний закон.

«Батьківщина» буде боротися, щоб відновити Закон і справедливість, повернути головний скарб України народу України! Готуємо звернення до Конституційного суду, зареєстрували проєкт постанови  щодо скасування закону № 2178-10 через значні порушення Регламенту при його прийнятті. Звертаймося до НАЗК, щодо наявного конфлікту інтересів під час ухвалення закону.

Ми обов’язково переможемо, бо інакший шлях – це повна втрата незалежності України і майбутнього наступних поколінь українців!

Олександр Романовський, голова Луганської обласної ПО ВО «Батьківщина».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.