Непрофесійна реакція не менш небезпечна, ніж паніка

17 березня 2020, 09:00
Власник сторінки
Громадський діяч, меценат, керівник ГО "Нова дія", голова Луганського обласного партосередку ВО "Батьківщина"
0
13

Коронавірус – це реальна загроза кожному з нас, особливо в умовах медичної реформи, коли зв’язок між лікарем та пацієнтом є вкрай нестабільним.

Карантин – це не просто закрити всіх по домівкам, це, перш за все, створення умов для того, щоб люди реально могли відчувати себе захищеними і в медичному, і в економічному плані. Також це контроль того, щоб на людях не наживалися горе-продавці та шарлатани, щоб з держави не вивозилися стратегічні медичні ресурси, а лікарні та їх персонал були забезпечені ліками та засобами індивідуального захисту.

Створення дієвого оперативного штабу на рівні держави, є необхідним, залучення до його складу експертів є необхідним, збір реальної статистики є необхідним.

Будьякі політичні питання, що розділяють країну мають відійти на задній план, а на передній вийти єдність країни та контроль виконання плану дій задля протистояння поширенню пандемії на території України.

Тільки разом зможемо запобігти біді, і в світі є приклади того, як професійна реакція призвела до необхідного результату – Тайланд, Південна Корея та інші.

Бажаю всім здоров’я, мийте руки з милом, провітрюйте свої квартири, вдягайтеся по погоді та всіма засобами підтримуйте гарний настрій, бо стрес послаблює імунітет. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.