Сергій Сажко -афганський сепар

16 березня 2020, 20:46
Власник сторінки
0
36
Сергій Сажко -афганський сепар
Сергій Сажко -афганський сепар

Сергій Сажко -афганський сепар

Дорогі побратими!!!

В усі часи українці боролись за свою незалежність, землю, мову , віру та націю, віддаючи за це власне життя.

З часу Незалежності України ця боротьба не припиняється, а з 2014 року стала справжньою боротьбою за існування та ідентичність нашої держави.

Окрім відкритого збройного протистояння, на жаль, існує також і внутрішній фронт проти посіпак Кремля, які завуальовано під виглядом громадських та політичних діячів здійснюють підривну діяльність проти України.

Одним з таких негідників, які вже були помічені в 2014 році в якості організаторів псевдореферендуму, є колишній мер Курахове, а нині активний член Афганського осередку в Донецькому регіоні та заступник генерального директора "ДТЕК Курахівська ТЕС» Сергій Сажко.

Як стало відомо, Сажко не залишає надій на відновлення «Русского мира» на Донбаській землі та веде приховану роботу серед «афганського руху ДНР» під кураторством Володимира Савелова – лідера громадської організації «Союз ветеранів Афганістану ДНР».

За свою зрадницьку діяльність проти України Сажко вшанований ювілейною медаллю та грамотою ДНР до річниці виведення Радянських військ з Афганістану

Цікаво поглянути на реакцію суспільства, колишніх колег з Курахівської міської ради, теперішніх активістів Афганського руху Донбасу, а також керівників з ДТЕКу на його співробітництво з терористичними громадсько-політичними структурами ДНР.

Суспільству конче необхідно дати адекватну оцінку зрадницькій діяльності Сергія Сажка та викреслити вказане прізвище з історії українського Донбасу!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.