Уряд новий. Та чи принесе він реальні зміни?

06 березня 2020, 09:55
Власник сторінки
Громадський діяч, меценат, керівник ГО "Нова дія", голова Луганського обласного партосередку ВО "Батьківщина"
0
15

У Володимира Зеленського немає головного – сильної професійної команди

Уряд новий. Та чи принесе він реальні зміни? Президент виступав емоційно, виступав на свою аудиторію, яка все ще вірить в його щирість та завзятість. Проте давайте об’єктивно – у Володимира Зеленського немає головного – сильної професійної команди. Він обирає собі слабких менеджерів і саме він несе пряму відповідальність за роботу Уряду, за всі помилки.
На моє переконання, президенту зараз слід, по-перше, прислухатися до народу, по-друге, припинити узурпувати владу. Є його головна обіцянка – закон про народовладдя, і вона має бути виконана! Є політична воля, є більшість в Парламенті, є вся повнота влади, навіть є форма, через яку може здійснюватися народовладдя – всеукраїнський референдум. І навіть є чинний закон, який дозволяє його проводити. То ж хоча би у ключових питаннях – відкриття ринку землі, приватизація стратегічних державних підприємств, зміни до Конституції – він мав би порадитися із народом.
А роботу нового Уряду ми будемо обговорювати пізніше – ще через півроку…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.