Нардепи-луганчани, згадайте, що ви - українці, не продавайте свою країну!

17 лютого 2020, 09:07
Власник сторінки
Громадський діяч, меценат, керівник ГО "Нова дія", голова Луганського обласного партосередку ВО "Батьківщина"
0
24

Я ще вірю, що принаймні в глибині душі ви залишаєтесь простими людьми, патріотами України, громадянами своєї держави.

Шановні, слуги народу, народні депутати, земляки, луганчани, Максим Ткаченко, Олександр Кузнєцов, Руслан Горбенко, Вікторія Гриб, сьогодні ви проголосували в першому читанні за відкриття вкрай недосконалого в законодавчому плані ринку землі в Україні.
Багато людей, які голосували за вас, розраховували, що ви будете сильними, будете відповідальними, будете розумними та гідними честі представляти їхні інтереси, приймаючи потрібні для нашої країни закони. Вони розраховували, що ви, на відміну від «попередників», яких ви самі жорстко критикуєте, будете дослухатися до думки народу, а не станете відверто диктувати свою волю, порушувати регламент, нехтувати думкою експертного середовища, громадськості.
Як ви знаєте, більше 70% українців за різними соціологічними дослідженнями вимагають провести референдум з питання відкриття ринку землі. Попри це ви всіма засобами хочете цього уникнути, незважаючи на те, що обіцяли надати якісний зміст поняттю «народовладдя», нарешті забезпечити дотримання Конституції.
Я розумію, що на вас тисне Президент Володимир Зеленський, на якого тиснуть міжнародні корпорації, тиснуть МВФ та лоббісти олігархічних кланів. Я розумію, що ринок землі – це те, що ви, можливо, обіцяли в своїх передвиборних програмах, під час зустрічей зі своїми виборцями. Я також добре розумію, що частина українців хоче позбавитися непотрібних їм паїв якомога швидше і активно просуває цю ідею в соціальних мережах. Проте я закликаю вас сьогодні забути про політику, про шоу, про емоції та бажання сподобатися всім одразу, бути відповідальними за Україну, яка в нас з вами одна!
Я закликаю вас не голосувати за прийняття законопроектів щодо ринку землі у другому читанні. Це питання, в якому поспіх вартий життя! Хоча б дочекайтеся моменту, коли буде підготовлена якісна законодавча база, яка захистить українських сільгоспвиробників, забезпечить розвиток вітчизняної економіки, збереже для наступних поколінь ресурси та природний потенціал нашої країни, передбачить всі ризики, які ставлять під загрозу стратегічні інтереси України!
Я ще вірю, що принаймні в глибині душі ви залишаєтесь простими людьми, патріотами України, громадянами своєї держави. Поверніться до моменту, коли ви отримали владу і подумайте, як би відреагували на відкриття ринку землі без проведення референдуму талановитий шоумен і продюсер Максим Ткаченко, науковці і успішні підприємці Руслан Горбенко і Олексій Кузнєцов, керівник із соціального розвитку компанії «ДТЕК» Вікторія Гриб? Згадайте, хто ви є насправді, не зраджуйте Україні, не зраджуйте собі! Зворотного шляху не буде. Збережемо країну разом, бо разом все можливо!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.