Вбивці ветерана АТО Костянтина Стрибко можуть залишитися безкарними

14 лютого 2020, 09:48
Власник сторінки
0
204
Вбивці ветерана АТО Костянтина Стрибко можуть залишитися безкарними

У ніч із 28 на 29 січня в місті Сторожинець Чернівецької області в під'їзді рідного будинку був по-звірячому вбитий ветеран АТО Костянтин Стрибко.

За інформацією з місцевого відділення поліції, чоловіку були нанесені чисельні тілесні ушкодження, але фатальним став удар тупим предметом по голові. Знаряддя вбивства на місці злочину виявлено не було. Зараз проводиться слідство. Підозрюваних немає.

Як повідомляють родичі постраждалого, представники правоохоронних органів їм відразу натякнули, що це тупикове розслідування. Хоча мати Стрибко, Тамара Сергійовна, вказала на можливих вбивць. Незадовго до інциденту у Костянтина стався конфлікт із членами місцевої румунської громади, які, прикриваючись управляючою кампанією, яка їм належала, тероризували мешканців будинку, де жили батьки вбитого, величезними поборами. Стрибко спробував розібратися в ситуації, пригрозив керівнику УК та його підлеглим зверненням до прокуратури та ЗМІ, але ті у відповідь порадили йому не втручатися у процес та закрити рот. Як говорять близькі, Костянтин був принципіальною людиною, і тому міг проігнорувати це застереження.

Що найпарадоксальніше, версію про причетність до вбивства представників румунської діаспори слідство навіть і не розглядує, що наштовхує на думку про певні домовленості між правоохоронцями та власниками УК. Тієї ж самої думки дотримуються і побратими Костянтина, які пообіцяли знайти винних та помститися. Зараз у соцмережах активно розвивається рух #Помстимося_за_Костю!

https://www.facebook.com/pamiatzahisnikam/posts/666182430786085

Бездіяльність правоохоронців може призвести до того, що українська громадськість візьме справу у свої руки та проведе народний суд над організаторами та виконавцями цього звірячого злочину.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: кримінал,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.