За що нам довіряти «Слугам народу»?

11 лютого 2020, 11:55
Власник сторінки
Громадський діяч, меценат, керівник ГО "Нова дія", голова Луганського обласного партосередку ВО "Батьківщина"
0
33

І за що так завзято хейтити опозицію? Не всі політики однакові.

Трагічність сьогодення України в тому, що народ настільки привчили до шоу в політиці, що українці вже не помічають, як під «одобрямс» з боку більшості Парламенту «нові обличчя» (багато з яких навіть не розуміють, за що голосують) руйнують країну. Якщо в чому «слуги народу» і є професіоналами, так це в створенні гарної обгортки під весь той безлад, які вони створили і продовжують створювати.

Визнайте, що глобально люди віддали владу і Зеленському, і його партії «Слуга народу», очікуючи реального покращення рівня життя. А отримали по факту  продовження старого курсу, доповненого новими «реформами». Тарифи підвищені, платіжки на газ поповнилися пролобійованим власниками облгазів транспортуванням (подивіться тут, кому вони належать - ). Українські чорноземи хочуть через сірі схеми віддати іноземцям, нехтуючи думкою як мінімум 68% українців, які за продовження мораторію (один з доказів - ). Посадовці виписують собі величезні зарплати та премії в той час, як по всій країні страйкують гірники, яким не віддають зароблену ними зарплатню (). Крім того по факту зменшуються реальні доходи медпрацівників, рядових держслужбовців (яким трохи підвищили оклади, проте позабирали нарахування). За рівнем корупції Україна в 2019 році опустилася на 126 місце в світі зі 180 (). Досі не прийнятий Закон «Про народовладдя», який обіцяв Зеленський прийняти чи не першим своїм рішенням. Ніяких реальних перспектив завершення війни на Донбасі, люди гинуть чи не кожного дня. Перелік проблем можна продовжувати.

То ж за що нам довіряти «Слугам народу»? І за що так завзято хейтити опозицію? Не всі політики однакові. Не вірте пропаганді та анекдотам. Думайте, не ведіться на красиві слова, аналізуйте вчинки!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.