Давайте закінчимо епоху бідності для всіх, а не лише для обраних!

30 січня 2020, 20:29
Власник сторінки
Громадський діяч, меценат, керівник ГО "Нова дія", голова Луганського обласного партосередку ВО "Батьківщина"
0
27

Давайте закінчимо епоху бідності для всіх, а не лише для тих, хто дорвався до бюджету.

Посадовці на всіх вертикалях влади сьогодні забезпечили собі окреме щасливе життя, яке відірване від розвитку економіки країни, від реального стану речей у фінансовому секторі та абсолютно відірване від плану виконання бюджету.

На моє переконання підвищення зарплатні має йти паралельно з чіткими планами та системними змінами, бо гроші посадовці отримують за рахунок платників податків! Саме тому фракція «Батьківщина» зареєструвала у Верховній Раді проєкт Закону України № 2798, який передбачає обмеження максимального розміру виплат можновладцям десятьма мінімальними зарплатами. Тобто якщо сьогодні мінімальна заробітна плата становить 4723 гривні, то у найвищого керівника країни заробітна плата з усіма виплатами та преміями за місяць не може перевищувати 47230 гривень.

Таким чином, як тільки буде ефект від роботи посадовця не на папері, а в натурі, якщо базовий показник доходу кожного українця реально зросте разом із покупною спроможністю, відповідно зросте і зарплатня цього посадовця – це справедливо і чесно! Давайте розвиватися разом, давайте закінчимо епоху бідності для всіх, а не лише для тих, хто дорвався до бюджету!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.