«Осінський, ВАТ «Кіровоградгаз» - це не ваша фірма

21 січня 2020, 13:47
Власник сторінки
0
723
«Осінський, ВАТ «Кіровоградгаз» - це не ваша фірма
Осінський Сергій Олександрович

На ВАТ «Кіровоградгаз» працівників примушують писати заяви на звільнення за власним бажанням.

До нас  надійшла інформація від працівників ВАТ «Кіровоградгаз» щодо беззаконня, яке останнім часом коїться на цьому підприємстві. За достовірними даними новий, раніше неодноразово засуджений, голова правління Осинський С.О., ставленик колишнього голови Кіровоградськоі ОДА Кузьменка С.А., спільно із такими же горе управлінцями, проводять масове скорочення працівників.  Скорочення відбувається у порушення норм діючого законодавства. Працівників примушують писати заяви на звільнення за власним бажанням, без процедури передбаченої у разі скорочення трудовим кодексом. Скорочують робітників, від праці яких залежить безпечна , безаварійна і єфективна роботи оператора по розподілу газу. 

"Осінський - людина яка нічого не розуміє у галузі газового господарства, своїми діями свідомо знищує підприємство, доводить його до банкрутства. Фахівці оператора ГРМ, що не один рік свого життя віддали підприємству, справжні професіонали своєї справи та члени їх родини, завтра залишаться без засобів на існування, а підприємство приречено на крах. З метою відстоювання своїх прав, захисту родин, робітники вимушені вдатись до акцій протесту." повідомляють працівники 

«Осінський, ВАТ «Кіровоградгаз» - це не ваша фірма, це підприємство з більшею долею акцій НАК «Нафтогаз». Ви тут такий же найманий працівник і не вправі вирішувати долю сотні працюючих людей, не маючи на це ні законного, ні морального права». 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.