Падіння виробництва і корупція з лобізмом завжди йдуть поруч

29 грудня 2019, 11:56
Власник сторінки
0
21

Нова влада обіцяла кінець епохи бідності. А на ділі лише поглиблює економічну кризу. У листопаді спад промислового виробництва прискорився до 7,5

Жодна промислова галузь України не відновлена і не отримала інвестицій.

Мені особисто прикро, що не розвивається оборонна галузь, яку треба зробити пріоритетною. Замовлення, інвестиції та бюджет потрібно направляти саме на українські оборонні заводи.

Переконаний: саме оборонна галузь, як двигун, як локомотив – здатна витягнути з кризи усю економіку. Оборонка має зробити нас сильнішими.

Загалом характерними рисами нової влади стали непрофесіоналізм, популізм та лобізм.

На очах всієї країни президентська більшість у парламенті протягує відверто лобістські законопроєкти, які загрожують національній безпеці. Чого варта лише сумнозвісна поправка Геруса про імпорт електроенергії з РФ чи проштовхування вкрай небезпечних законопроєктів про тотальний розпродаж української землі!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.