В Україні хочуть реформувати СБУ відповідно до кращих світових спецслужб

23 грудня 2019, 17:43
Власник сторінки
Журналист
0
24

Українська діаспора в США підтримує наміри з реформування СБУ та готова допомагати у цьому, – заявив Президент Українського конгресового комітету Америки Андрій Футей

під час зустрічі з Головою Служби Безпеки України Іваном Бакановим.

«Ми підтримуємо ваші плани щодо реформи СБУ. Ухвалення нового закону про СБУ дасть змогу відійти від пострадянської системи управління й організації роботи Служби. А ми у свою чергу допоможемо вам не звернути зі шляху перетворень», - зазначив Андрій Футей.

Керівник СБУ подякував за підтримку перетворень з боку світового українства і підкреслив, що Служба безпеки має стати сучасною та більш ефективною структурою, котра здатна не лише швидко реагувати на загрози, але й нейтралізувати їх.

«Реформа - це довготривалий процес і новий закон - її основа. Проте змінюватись Служба має вже зараз. І ми вже розпочали цей процес змін. Він невідворотній», - заявив голова СБУ.

Окремо сторони зупинилися на підсумках грудневого Саміту Нормандської четвірки та зусиллях Президента України щодо припинення війни та встановлення довгоочікуваного миру на нашій землі. Відзначено, що і в цьому питанні діаспора надавала та готова і надалі надавати всебічну підтримку.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: США,СБУ,реформа,украинская диаспора,Иван Баканов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.