Байдени поріднилися зі стриптизеркою і потрапили в новий корупційний скандал

23 грудня 2019, 09:39
Власник сторінки
0
38

Колишня стриптизерка Лунден Робертс з американського штату Арканзас виявилася куди спритнішим за цілу армію юристів Білого дому, та й особистого адвоката Трампа Рудольфа Джуліані.

Колишня стриптизерка Лунден Робертс з американського штату Арканзас виявилася куди спритнішим за цілу армію юристів Білого дому, та й особистого адвоката Трампа Рудольфа Джуліані. Поки останній зі знімальною групою американського телеканалу OANN шукав компромат на сімейку Байденів через їх фінансових махінації в Україні і интервьюировал свідків у Будапешті та Києві, майстриня на жердині з стриптиз-клубу поставила шах синові Байдена-старшого Хантеру. А скоро, схоже, поставить йому і мат.

Такого майстерного удару від 28-річної мешканки штату Арканзас не очікував і важкоатлет американської політики і головний кандидат демократів на предстоявших президентських виборах в США Джо Байден.

Хантер Байден вже прокляв той день, коли він, накачаний віскі, років зо три тому заглянув на вогник в стриптиз-клуб у Вашингтоні, де на жердині танцювала місцева знаменитість Лунден Робертс. Далі все було банально: в той же вечір вона виявилася в його ліжку, а через 9 місяців народила чарівного малюка, якому не так давно виповнилося 16 місяців. Лунден поїхала в рідний штат виховувати хлопчика в поодинці, але в травні цього року звернулася до суду з позовом про батьківство Хантера Байдена. Хто він такий і чиїм сином є дівчині не склало труднощів дізнатися: сам Хантер на побаченнях з нею базікаючи про свої зв'язки на самому верху - в той час його батько був віце-президентом США.

Спочатку Байден-молодший заперечив у суді сексуальний зв'язок зі стриптизеркою. Але суд зобов'язав його пройти ДНК тест. І аналіз підтвердив неймовірне: в далекому Арканзасі росте онук віце-президента США Байдена і син Хантера Байдена. Справа залишилася за найменшим: визначити доходи Хантера Байдена і стягнути з них аліменти на утримання малюка.

І ось тут і починається найцікавіше: адвокат Лунден зажадали в суді від Хантера надати всю інформацію про його зарплату в українській нафтогазовій компанії "Бурісма", а також про всі інші виплати та заробітках. І поставили батька Арканзаського малюка і його адвокатів в делікатне становище: вони можуть уявити в суд довідки про його зарплату в українській нафтогазовій компанії розмірі 50 тисяч доларів щомісяця, з яких він і платив податки. А ось як бути з додатковими виплатами все від тієї ж "Бурісми"? Адже за всі роки роботи там з 2014 до 2018 року Хантер отримав більше 4 мільйонів доларів, судячи з тих банківським копіям, які сьогодні є в розпорядженні адвоката Трампа Джуліані, передані йому депутатом Верховної ради Андрієм Деркачем.

Питання на мільйон доларів або на кілька років в'язниці: чи платив Хантер Байден податки зі своїх "лівих" премій все від тієї ж "Бурісми"? Якщо платив, то чому ці кошти йшли йому не безпосередньо, а через фірму-прокладку його приятеля і теж члена ради директорів "Бурісми" Арчера Девона? І команда адвокатів Хантера Байдена села на шпагат: якщо вони не нададуть всю інформацію про доходи батька малюка, то спливли документи про додаткові виплати стануть доказом навмисного введення в оману судді. А це загрожує суворим покаранням Хантеру аж до тюремного ув'язнення. Якщо надати всю інформацію, то як бути з тими сумами, з яких не сплачувалися податки? Адже саме за цю провину колишній політтехнолог Януковича і начальник виборчого штабу Трампа Пол Манафорт потрапив на 9 років до в'язниці.

Але на цьому всі пригоди Хантера Байдена не закінчилися. Лунден зажадала надасть суду і всю інформацію про багатомільйонні кошти, які були надані в розпорядження Хантера Байдена китайським інвестором. Її цікавить, які доходи від розпорядження цими коштами отримав Байден-молодший, або пов'язані з ним компанії в результаті своєї інвестиційної діяльності? Китайські гроші можуть, як і українські, поставити хрест на кар'єрі не тільки Хантера, а й батька Джо. Гаразд гроші від союзника США Петра Порошенка. Тут немає ніякої зради. Але отримувати гроші від Китаю головного ворога і конкурента США! Це явно тягне на серйозний скандал і пахне зрадою національних інтересів Америки.

І вишенькою на торті стала вимога колишньої стриптизерки оплатити їй всі судові витрати в розмірі 11 тисяч доларів. Поки адвокати Хантера впираються: мовляв, необхідно час для збору всіх документів, тут не до оплати витрат. Але дівчина і її адвокат закусили вудила і готують один позов за іншим. Суддя у цій справі вже зробив зауваження спорящим, в першу чергу Байдену-молодшому, що поки він не може домогтися від них "прозорості в їх фінансових відносинах" і зобов'язав надати письмові свідчення про доходи кожного за останні п'ять років. Поки суддя не задоволений тими документами, які йому представлені в суді: одна начебто безробітна, а другий працював, але поки немає жодного доказу цього.

Одночасно в сенаті США в кінці листопада сенатор-республіканець Ліндсі Грем почав своє розслідування по українській компанії "Бурісма". Він надіслав листа держсекретареві Майку Помпео з проханням надати йому документи з питання про те, чи був колишній віце-президент США Байден причетний до звільнення Генпрокурора України Віктора Шокіна, щоб зам'яти розпочате розслідування по "Бурісме", де працював син Байдена.

Грем особливо згадав всі документи і стенограми телефонних дзвінків Байдена Порошенко 11, 18 і 19 лютого і 22 березня 2016 року, коли обговорювалося питання можливої ​​відставки Шокіна за звинуваченням в корупції. Шокін був звільнений Порошенко з поста Генпрокурора України від 29 березня 2016 р Сенатор також просить надати йому всі документи і повідомлення, пов'язані із зустрічами в Держдепі Девона Арчера, ділового партнера Хантера Байдена і в той час держсекретаря США Джона Керрі.

Однак скандальна судова справа в штаті Арканзас цілком може виявитися куди більш гучною, ніж затіяне сенатором Ліндсі Гремом розслідування у верхній палаті Конгресу США у справі українкою компанії "Бурісми". Вже сьогодні американські газети, особливо ласі на сенсації, побачили в алькова історії Хантера куди більш захоплюючі і пікантні сюжети, ніж в нудному розслідуванні в сенаті. І, цілком можливо, що саме ця історія поставить крапку в політичній кар'єрі Джо Байдена набагато швидше, а його сина допоможе заховати до в'язниці за несплату податків і інші фінансові махінації.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: США,Байден,Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.