Звенулися до Разумкова і ОП: Скільки CН отримали за кандидатуру Лешанича в ОТГ?

05 грудня 2019, 11:51
Власник сторінки
0
54
Звенулися до Разумкова і ОП: Скільки CН отримали за кандидатуру Лешанича в ОТГ?

Що за "чорт" йде в цю ОТГ?

Закарпатські активісти звернулися до Офісу Президента Зеленського та спікера ВРУ щодо зловживань партійним брендом «Слуги народу» в Закарпатській області.


Мова про кандидата від партії Слуга Народу на посаду голив Холмківської ОТГ, як повідомляли ЗМІ, Мирослав Лешанич заплатив $40 000 за те, щоб балотуватися на посаду голови Холмківської ОТГ від Президентської партії.


Наразі громадські активісти мають намір звернутися до правоохоронних органів щодо корупції нардепа Кривошеєва та хабарництва з боку Мирослава Лешанича. 


Останній ніколи не переймався добробутом сіл потенційної ОТГ, не вів політичну та громадську діяльність та не приймав жодної участі у зборах, та громадських слуханнях щодо створення Холмківської ОТГ. Соціологія вказує кандидату на 8% підтримки, тільки за рахунок партійного бренду.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.