Для прийняття доленосних рішень важлива не кількість депутатів, а політична воля

07 листопада 2019, 11:33
Власник сторінки
Громадський діяч, меценат, керівник ГО "Нова дія", голова Луганського обласного партосередку ВО "Батьківщина"
0
30
Для прийняття доленосних рішень важлива не кількість депутатів, а політична воля

Збереження української газотранспортної системи в державній власності та проведення парламентських слухань на тему відкриття ринку землі - 2 великі перемоги Юлії Тимошенко та партії «Батьківщина».

Це великі перемоги українського народу, бо в своїх діях «Батьківщина» завжди опікується саме інтересами людей. За соціологічними дослідженнями абсолютна більшість українців проти продажу землі іноземцям та олігархам, проти того, щоб стратегічні об’єкти країни перейшли в приватні руки або ж транснаціональним корпораціям. Як бачимо, політична воля та професійний підхід при прийнятті доленосних рішень набагато важливіші за чисельність депутатів у фракції.

Ось посилання на деталі ухвалених рішень – https://ba.org.ua/yuliya-timoshenko-mi-zberegli-gts-dlya-ukra%d1%97nskogo-narodu/ та https://ba.org.ua/batkivshhina-domoglasya-provedennya-parlamentskix-sluxan-shhodo-rinku-zemli/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.