"Батьківщина" Луганщини - сильна команда

14 жовтня 2019, 08:56
Власник сторінки
Громадський діяч, меценат, керівник ГО "Нова дія", голова Луганського обласного партосередку ВО "Батьківщина"
0
27
 Батьківщина  Луганщини - сильна команда

Рішенням Президії політичної ради партії №06-11-060 за підписом Юлії Володимирівни Тимошенко мене призначено керівником Луганського обласного партійного осередку ВО «Батьківщина».

Всі ми розуміємо наше спільне завдання – об’єднатись у сприянні вирішенню нагальних проблем регіону та України в цілому. Задля цього я та наша команда докладемо максимум зусиль. Я дякую кожному, хто протягом років підтримував партію, дякую за незламність характеру, витримку та віру в перемогу. Ми маємо досвідчених та відданих партійців на керівних посадах і в обласній організації, і в містах, і в районах області, тому, впевнений, ми зможемо суттєво підвищити ефективність нашої роботи.

Луганщина потребує уваги, і я сподіваюсь на всебічну підтримку наших ініціатив фракцією «Батьківщини» у Верховній Раді України.

Приєднуйтесь до нашої команди, телефонуйте на безкоштовний номер call-центру 0-800-210-445, підписуйтесь на наші сторінки в Facebook - facebook.com/byut.lugansk/ та Instagram - instagram.com/batlug/.

Ми завжди відкриті для конструктивної співпраці. Пам’ятайте, що ігноруючи політику, ви даєте можливість політикам ігнорувати вас! Не залишайтесь осторонь, бо разом ми здатні на більше, здатні довести, що все можливо!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.