У МЗС пояснили, про що каже "формула Штайнмайєра"

11 жовтня 2019, 15:04
Власник сторінки
0
25

Проведення виборів на окупованій території Донбасу прописане в мінських домовленостях, а "формула Штайнмаєра" каже лише про те, коли має запрацювати так званий закон про особливий статус Донбасу.

Про це  заявив заступник міністра закордонних справ України Василь Боднар під  час зустрічі з громадою Херсонщини, повідомили у департаменті з питань  внутрішньої та інформаційної політики Херсонської ОДА.        

"Проведення  виборів на окупованій території Донбасу прописане в мінських  домовленостях. Саме вони є підставою для накладення санкцій на Росію. А  "формула Штайнмаєра" каже лише про одне - коли має запрацювати так  званий закон про особливий статус Донбасу, а саме: після проведення там  місцевих виборів, які відбудуться за Конституцією України", – запевнив  заступник голови МЗС.

Боднар наголосив, що на дипломатичному фронті докладають максимум зусиль, аби перемогти військового агресора.

Своєю чергою, присутній на зустрічі заступник секретаря РНБО Сергій  Кривонос зазначив, що "зараз йдуть заходи по розведенню військ у трьох  населених пунктах на лінії розмежування – у Станиці Луганський, Золотому  та Петрівському".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.