Посадовець Нацбанку «погорів» на хабарі у 50 тисяч доларів

30 жовтня 2019, 09:49
Власник сторінки
0
17

В Києві СБУ затримала менеджера Національного банку України затримала на отриманні неправомірної вигоди від приватного підприємця.

Посадовець державної установи вимагав від директора підприємства 50 тисяч доларів США. У таку суму зловмисник оцінив сприяння в наданні комерсанту безстрокової Генеральної ліцензії на діяльність з обміну валют. За попередньою інформацією «владнати» це питання менеджер планував із іншими посадовцями. Правоохоронці затримали «банкіра» поряд із будівлею Нацбанку під час отримання 40 тисяч $ авансу.

У межах кримінального провадження розпочатого за ч. 1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 (замах на шахрайське заволодіння чужим майном вчинене в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України планується оголосити затриманому про підозру.

Триває слідство для з`ясування всіх обставин справи.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.