Як кандидат Федурцьо на 72 окрузі обіцяє друзям посади за голоси

08 липня 2019, 09:47
Власник сторінки
0
35

Про недобросовісних кандидатів

Вітаю! Сьогодні розмова піде про
Шелембу Віталія Михайловича. Це колишній керівник «Тячівдержспецлісгосп» та заступник директора Мокрянського лісомисливського господарства. Останню посаду він отримав за сприяння нинішнього кандидата в депутати Верховної Ради по округу №72 - Федурцьо В.В. На обох посадах був замішаний з розкраданням лісу. До речі, отримав кримінальні справи за навязування схем розкрадання лісу, які сам розроб ще під час
 керівництва «Тячівдержспецлісгосп».  Федурцьо Василь Васильович і надалі просуває свого помічника Шелембу Віталія по карєрній драбині . І наобіцяв йому посаду начальника Закарпатського обласного управління  лісового та мисливського господарства. То ж вже незабаром свої схеми розкрадання ці двоє любих друзів можуть запустити на всю область! То ж не дивно, що Шелемба так активно підтримує Федурцьо Василя на передвиборчих перегонах. А нам з вами потрібно замислитись - вже зовсім скоро наші гори можуть стати зовсім лисими. І такі "господарі" не повинні займати посади ні у Верховній Раді, ні у лісових господарствах!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.