Єдиний рецепт успіху: створи себе сам.

03 липня 2019, 22:55
Власник сторінки
0
267
Єдиний рецепт успіху: створи себе сам.

Місія О. Миклуша - бути творцем у всьому.

   Досить часто ми голосуємо за “чужих” - невідомих нам людей із гарними обіцянками, красивими продуманими лозунгами. Вони з'являються у рекламних статтях, радіо- та телеефірах несподівано, але дуже ефектно. Маючи гарний настрій їх впевнено можна назвати такими собі супергероями — прийдуть і врятують країну, кожного з нас, а також звісно, медицину та економіку. Риторика у них пафосна і самовпевнена, і при тому трохи розмита, але є обіцянки. І обіцянки великі. Люди піддаються самообману чи не із задоволенням. Тому і вірять таким кандидатам, сподівачись на майже миттєвий і неодмінно блискучий результат. Такого не буває. І красиві казки розвіюються, а лишається розчарування. Як його уникнути?


   При виборі кандидата слід керуватись розумом й проститими практичним рекомендаціями.


  1. Справи і тільки справи говорять самі за себе!

   Олександр Петрович Миклуш знаний не тільки на рідній Хмельниччині, але і по всій Україні. Це людина, що створила себе сама, пройшовши шлях від простого сільського хлопчини до успішного, а головне соціально відповідального підприємця. Чи не кожен мешканець Нетішина та Славути, що живе у новобуді скористався певно, що безпрецендентним явищем — скористався безпроцентною розстрочкою на купівлю житла.


  1. Кандидат має в повному обсязі володіти ситуацією в своєму виборчому окрузі та вміти вирішувати нагальні проблеми своєї місцевості.

    Олександр Петрович Миклуш знає всі скажем так “больові точки” 189 округу та викладається на повну силу вирішуючи ці проблеми. В першу чергу, Олександр Петрович Миклуш — роботодавець! Чесний та соціально відповідальний роботодавець Миклуш забезпечив робочими місцями сотні громадян, надавши їм не тільки можливість працювати, а й гідно заробляти та будувати своє життя. Олександр Петрович орієнтується також на вирішення соціальних проблем, тому, починаючи з 2013 року він опікується Нетішинським територіальним центром. Крім того Олександр Петрович є президентом футбольного клубу “Енергетик — Миклуш”, тим самим опікується розвитком спорту в регіоні.

  2. Люди на виборчому окрузі мають бути для кандидата ніяк не електоратом, не виборцями, а саме ЛЮДЬМИ.

    Зараз іде мова про те, що робота кангдидата має бутит систематичною та добросовісною, а не відбуватись від виборів до виборів, з надією на наступну каденцію. Олександр Петрович Миклуш особисто знайомий із більшістю мешканців 189 виборчого округу. Як зазначає випадковий знайомий Олександра Петровича — Борис Козела: “Ні краплі лукавства не має в Олександра Петровича” Цьому чоловікові Олександр Миклуш власним коштом побудував такий необхідний для його життя пандус в багатоповерховому будинку. Крім того, це варто підкреслити, - Олександр Петрович завжди допомає співгромадянам, що потрапили у біду власним коштом, а не витягає кошти з бюджету будь-якого рівня. І це, безперено, показник, його людяності.

   Наостанок, щоб не помилитись, обираючи своє майбутнє, обирайте людину, у чиїй порядності, людяності та професійності не сумніваються вже протягом років тисячі людей. Голосуйте за людину, чиє серце й важка праця належить громаді і її потребам.


   Олександр Петрович Миклуш — дійсно свій серед своїх!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.