РоЗсія. а не Росія. розсіяні. а не росіяни

25 червня 2019, 16:28
Власник сторінки
1
91

Росія- фіктивна країна. Її імя підступно вкрадене в нас-Русі. Адже Русь від слова Рось-ріка в Киеєві. Звідси Київська Русь. Розсія ж від розсіяних народів. Повернемо всім свої назви. і Правда воссіяє.

 РОЗСІЯ, А НЕ РОСІЯ, РОЗСІЯНІ, А НЕ РОСІЯНИ.

  Здавна назву народам давали ріки. Так річка Вятка-народ вятичі, Вятські землі. Ріка Морава-Моравія, моравітяни. Річка Нігер- Нігерія, нігери, негри.

  Тільки у нас на Україні є річка Рось, звідси й назва Київська Русь. Бо коли питали людину звідки вона, то казала «з Роси». «О» звучало як «У». Тому народ роси-нський, русь-кий. Мова руська, росинська, русинська. Цю назву підтверждує Всесвітня Історія т.3 Академія Наук СССР м.Москва 1957 р. Там же стор. 242 говориться «як стала руська земля» на фактах «Повести Временних лет» Печерського монаха Нестора, який написав її, збираючи матеріал з усіх відомих на той час витоків. То стверджується, що славяни ділились на дві різні групи, рівень розвитку яких був різним. Так, древляни, що жили в верхів.ях Дніпра визначались диким нравом, мали кроваву помству, жили звірячим життям . Навпаки, поляни, що жили в Київських землях, були цивілізованими, визначались тихим, спокійним характером, Нестор каже, що то «мужі смисленні».

  Нашим предкам важлива була Рось, тому, що вона тече поперек країни.

а не як Дніпро, що брав початок в чужих племенах. Тому й була закріплена назва за Київськими землями Київська Рось-Русь. Назва руси, роси, належить тільки жителям Роси. Малоросія, Великоросія ці терміни придумали та навязали царське правління Розсії, щоб принизити нас, як роську націю, забрати істинно наше. Хай покажуть на карті, де в них тече Велика Рось. Також нам було хитро навязано назву українці (зараз укропи, Порошенко чуть офіційно не ввів). Ми стали українці-запроданці своєї руської нації, віддав своє Першородство, назву.

  Барон Герберштейн, німецький вчений в 15ст. відвідав Московське князівство і написав «Записки о Московии», де в гл.9 пояснює назву «Рассея, Разсея»

Ця назва походить від розсіяних народів, які проживали на території Московського князівства. Він акцентує, що то були смуглі народи. Бо зараз жителі

РФ повязують цю назву з русявим волоссям. Якраз навпаки. Книга барона Герберштейна пройшла цензуру(!) в Санкт-Петербурзі і була видана 1866 р. Розсіяні, смуглі народи проживали там!

  Ми миролюбивий народ. Ми оспівали назву українці, та прийшов ворог, який вкрав нашу назву, і вимагає тепер віддати териториї, мову, бо вона, нібито «русская». Але мова наша роська, териториї роські. А такої країни, як Росія немає взагалі. Слово «русский» граматично невірне, бо є прикметником, а не іменником. І є РоЗсія, а не Росія. Розсіяні народи, тепер і республіки- РФ.

  Треба відновити історичну справедливісь. Ми, нині Україна, насправді є Рось, Русь. Росія же - фіктивна країна, з краденою назвою. Її назва Розсія, Рассея. Народ розсіяні. Треба подати на неї в Міжнароднй суд, ООН за крадіжку-використання нашої назви. У нас на Росі-Україні на ТВ, в підручниках, на кордоні замінити слововживання Росія на Розсія. І ми її розсіємо... Так ми повернемо наші роські териториї- Крим, Донбас. То наші роси! Треба їм про це

нагадати. Також церкві повернемо нашу історичну назву- Руська, бо хрестили Київську Русь, то наша церква, відняти слово Московська, а Руська залишити.

Ольга Підорич

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.