Відомий блогер Олександр Дубінський викрив схему підкупу виборців

21 червня 2019, 08:49
Власник сторінки
0
60
Відомий блогер Олександр Дубінський викрив схему підкупу виборців

Відомий блогер Олександр Дубінський викрив схему підкупу виборців, якою користуються одіозні політики Києва та Області - Ігорь Кононенко, Олесь Довгий, Віталій Павлик.

Новий тренд від старих політиків – .

Працює це наступним чином.

Під виглядом «подяки» за активну життєву позицію, голосування за проекти Громадського бюджету, або просто «у нас робоча зустріч», політики запрошують виборців на прогулянку теплоходом. Запрошують або телефоном, або через друковані оголошення. Усе, що необхідно, це паспорт і прописка на певному окрузі.

Начебто добра справа, як би не одне «але». В Україні до 21 липня триває виборчий процес і усі ці дії, містять ознаки усім відомого злочину «підкуп виборців», стаття 160 Кримінального кодексу України.

Середня ціна такого задоволення 5000 грн за одну годину. Враховуючи, що катають людей чи не щодня, легко підрахувати, що на такий підкуп витрачаються сотні тисяч гривень.

73% українців підтримали НОВОГО преЗЕдента не для того, щоб оточити його у Верховній раді фанатами СТАРИХ схем.

Думай ТЕ!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.