«Нові» старі обличчя пробиваються у парламент від партії Президента

18 червня 2019, 09:17
Власник сторінки
0
592
«Нові» старі обличчя пробиваються у парламент від партії Президента

Політичні перебіжчики традиційно переміщуються туди, де перспективніше і грошовитіше

Мажоритарником від партії Слуга народу по одному з округів Волині збирається балотуватись депутат Волинської облради, права рука Ігоря Палиці, голова фракції УКРОП в облраді Вячеслав Рубльов. Таким чином, підтверджуючи факт прямого впливу олігарха Коломойського на політику партії Президента.

Крім того, про які нові обличчя декларує партія Президента Володимира Зеленського та її лідер Дмитро Разумков, якщо до УКРОПу Рубльов  був депутатом облради від «Батьківщини», очолював «Батьківщину молоду», а потім перебіг туди, де платили гроші.

Також, всім відомо, що під час правління Януковича Рубльов був призначений головою пенсійного фонду Волині, зливаючи регіоналам бази даних пенсіонерів області. Він очолював пенсійний фонд до революції Гідності, а під час неї підтримував регіоналів.
-
Шановний Володимир Зеленський! Ми, волиняни, віримо, що Ви дійсно хочете кардинально змінити країну, викорінити корупцію і викинути старі кадри на смітник. Надіїмося, що такий вибір партії виник через недостатність часу для перевірки кандидатів. Сподіваємось, що під час постпраймерізу ця помилка буде виправлена і ви не допустите до своїх лав політичних перебіжчиків, що думають в першу чергу про власне збагачення, а не про майбутнє країни!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.