Міська влада Рубіжного має скорегувати тарифи на воду згідно рішенню суду

29 травня 2019, 09:15
Власник сторінки
Громадський діяч, меценат, керівник ГО "Нова дія", голова Луганського обласного партосередку ВО "Батьківщина"
0
14
Міська влада Рубіжного має скорегувати тарифи на воду згідно рішенню суду

Разом із депутатом міської ради від «Батьківщини» Валентиною Єльчаніновою зустрівся із керівництвом Рубіжанського водоканалу та представниками міської влади.

Поцікавилися, чому досі не виконана постанова Першого апеляційного адміністративного суду від 13 березня 2019 року у справі за №1240/2075/18, згідно якій КП «Рубіжанське виробниче управління водопровідно каналізаційного господарства» ще місяць тому мало подати до виконавчого комітету Рубіжанської міської ради розрахунки тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення у розмірах 4,38 грн за 1 куб. м з ПДВ та 13,15 грн за 1 куб. м з ПДВ? Нагадую, що наразі ці тарифі відповідно складають 4,668 та 18,12 грн.

Виявилося, що новий керівник водоканалу про це рішення не знає. Чому? Гарне питання. Перш за все, до міської ради, де, схоже, не дуже-то переймаються інтересами рубіжан…

Чекаємо на те, що подання про корегування тарифів на водопостачання та водовідведення до економічно обґрунтованого рівня буде подано на розгляд виконкому Рубіжанської міської ради найближчим часом, а комітет прийме єдине законне рішення і затвердить їх.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.