Шановні працівники ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» та мешканці м. Кривий Ріг!

26 квітня 2019, 21:25
Власник сторінки
0
65
Шановні працівники ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» та мешканці м. Кривий Ріг!

Шановні працівники ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» та мешканці м. Кривий Ріг!

01 травня 2019 року о 16:00 у м. Кривий Ріг активістами Всеукраїнської професійної спілки «Свобода праці» заплановано проведення мітингу під назвою «Марш українських робітників за європейську зарплату».

Організатор заходу – Токовенко Ігор Володимирович, мешканець м. Новомосковська Дніпропетровської області, людина без життєвого досвіду та досвіду роботи.

Хочеться запитати в нього: «А чому, пане Ігоре, Ви не захищаєте права своїх земляків з м. Новомосковська чи з інших невеликих міст нашої області та України?». Відповідь очевидна – насправді пана Ігора не цікавить соціальна захищеність працівників будь-якого підприємства. Паном Ігорем не випадково вибране наше підприємство.

ПАТ «АМКР» - це промисловий об’єкт з великою кількістю працівників, зосереджених в одному місці. Його основною ціллю є заручення підтримкою якомога більшої кількості працівників, з метою подальшого їхнього вступу до лав Всеукраїнської професійної спілки «Свобода праці» для отримання щомісячних профспілкових внесків. Ми – працівники, потрібні пану Ігору (члену ВО «Свобода») та його керівництву, як можливий електорат в політичних перегонах для досягнення своїх вузькопартійних цілей.

Тому, шановні працівники ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» та мешканці нашого міста, давайте скажемо категоричне «НІ» таким псевдопрофспілкам та борцям за «світле майбутнє робітників». Досить розгойдувати колектив. Дайте нам стабільно працювати!!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.