Новому президенту просто не буде

22 квітня 2019, 08:30
Власник сторінки
замглавы Агентства моделирования ситуаций
1
2426
Новому президенту просто не буде

Попередні результати екзит-полу (73,2% за Зеленського і 24,46% за Порошенка) означають, що незалежно від уточнених результатів ЦВК після підрахунку голосів, переміг Володимир Зеленський.

Попередні результати екзит-полу (73,2% за Зеленського і 24,46% за Порошенка) означають, що незалежно від уточнених результатів ЦВК після підрахунку голосів, переміг Володимир Зеленський. В Україні відбулась цивілізована зміна політичних еліт. П'ятий президент Порошенко заявив, що йде в опозицію – і це цілком нормальний розвиток подій.

Зеленському точно не буде просто і у виконанні обов'язків президента, і в парламентській кампанії, котра почнеться буквально за місяць, щойно буде укладено попередні домовленості і альянси за результатами президентських виборів. Його особистий високий рейтинг без серйозних зусиль не конвертується в депутатські мандати.

Тим більше, що з великою ймовірністю зараз формуватимуться найнеочікуваніших форматів політичні союзи. Плюс самому Зеленському доведеться півроку до парламентських виборів якось взаємодіяти з парламентом за нульової в ньому присутності. А ситуативні партнери за свою підтримку у ВР намагатимуться витиснути максимум поступок.

Тому легко Зеленському не буде.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Выборы Президента Украины 2019 новости,Владимир Зеленский,Петр Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.