Хакери зламали сайт Кличка і закликали «#СвинарчуківПорошенка за ґрати!» (фото)

10 квітня 2019, 15:29
Власник сторінки
0
54

На офіційний сайт мера Києва здійснено хакерську атаку

Сьогодні, 10 квітня, близько 11:40 на офіційному сайті мера Києва Віталія Кличка з’явився матеріал під назвою «#СвинарчуківПорошенка за ґрати!».

У матеріалі невідомі закликають прийти 12 квітня на Майдан Незалежності з вимогою покарати «свинарчуків» Порошенка. 

«Петро Порошенко вийшов у другий тур президентської кампанії-2019 шляхом здійснення виборчих фальсифікацій. Перший тур президентських виборів продемонстрував, що рейтинг чинного президента скотився вниз, у порівнянні з 2014 роком, коли суспільство дало йому шанс змінити країну. П'ять років корумпована і кланова система Порошенко знущалася з України. П'ять років брехні, тотальної корупції і злодійства. Він не захотів знищити корупцію, а вирішив очолити її, дозволяючи своїм бізнес-партнерам та друзям грабувати країну. І що найцинічніше – розкрадати військовий бюджет держави під час війни, прикриваючись патріотичними гаслами», - йдеться, зокрема, у статті.

Невідомі закликають: «Ні в якому разі, ні за яких обставин не голосуйте за проросійського президента Петра Порошенка!».

О 12-й годинi цей матерiал зник iз сайту мера стлоицi.
У прес-службi мера Києва повiдомили, що сайт Кличка зламали хакери.
О 12-й годині цей матеріал зник із сайту мера столиці. У прес-службі мера Києва «Главкому» повідомили, що сайт Кличка зламали хакери.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: хакеры,сайт,Кличко,майдан,Порошенко,Майдан Незалежности,Виталий Кличко,ВСУ,хакерская атака
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.