Єврейська підтримка Порошенко

30 березня 2019, 10:53
Власник сторінки
дизайнер
0
59

Завтрашні вибори вже охрестили найбруднішими за всю історію України.

Такий висновок політологи та журналісти зробили не на порожньому місці - списки недоторканих, скандали зі Свинарчуками та іншими кремлівськими підстилками в оточенні Порошенко. Гарант за передвиборчу кампанію показав собі з найкращих своїх боків, залишилося тільки домовитися про визнання окупованого Криму російським заради газового контракту та почати контактувати з терористами ОРДЛО. "Карту світу" кондитер ще не розігрував, ймовірно це відкладено на другий тур. Утім, не цураючись нічого, Порошенко зумів домовитися навіть з єврейською громадою України, з якою після публічної сварки з Коломойським в нього аж ніяк не дружні стосунки.

Як випливає з листування голови правління Єврейської федерації Великого Піттсбургу та керівника об'єднаної єврейської громади України ставка на цих виборах буде зроблена саме на Порошенко, який слідом за іншим кремлівським агентом - Трампом - планує визнати Голанські висоти ізраїльськими. Маша Захарова разом зі своїм шефом буде в захваті, бо в цьому випадку буде створений прецедент, і тоді можна вже буде говорити про статус окупованого Криму. В іншому випадку Україна в очах світової громадськості, виявиться державою, яка практикує політику подвійних стандартів.

Банда мародерів та москальських провокаторів на чолі з Порошенком, яка прийшла до влади в Україні на хвилі народного гніву, готова на все, щоб зберегти владу. В разі перемоги справжніх проукраїнських, патріотичних та здорових сил вся ця цвіль в терміновому порядку намагатиметься залишити межі нашої країни і в результаті осяде десь в Ростові, де з разом з попередниками вона під чарку глоду буде згадувати роки розкрадання України. Утім, цього разу банда може й не встигнути...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Порошенко,банда,вибори,підтримка,Крим
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.