Таємне листування Ковальчука...

29 березня 2019, 11:09
Власник сторінки
0
30

На днях на сайті Cyberguerilla з'явилися нові докази того, що президент Порошенко веде брудну боротьбу проти інших кандидатів, активно використовуючи адміністративний ресурс.

На днях на сайті Cyberguerilla з'явилися нові докази того, що президент Порошенко веде брудну боротьбу проти інших кандидатів, активно використовуючи адміністративний ресурс.

https://www.cyberguerrilla.org/blog/v-kovalchuks-email-zip-file-as-a-testimony-of-using-the-kerch-strait-crisis-to-increase-poroshenkos-rating/

Цього разу деякій групі хакерів вдалося зламати таємну пошту заступника голови Адміністрації президента і за сумісництвом начальника передвиборчого штабу Порошенко Віталія Ковальчука, якою він користувався для "вирішення проблем" в інтересах передвиборчої кампанії. Хакери виклали у відкритий доступ чималий архів листування Ковальчука з його службовими контактами, серед яких були не тільки його безпосередні підлеглі по штабу, але також колеги по Адміністрації і навіть керівники інших відомств та міністерств. За їхньою допомогою голова штаба вирішує різноманітні питання, зокрема, впливає на рішення інших органів державної влади, чинить тиск на українські ЗМІ та "топить" політичних опонентів Порошенка.

Одним з найбільш обурливих та безпринципних прикладів його злочинної діяльності є боротьба проти Національних дружин - і тут Ковальчук не економить на силах і засобах. Так через свої контакти він фактично схиляє Верховну Раду до того, щоб не давати Нацдружинам дозволу на проведення мітингу, щоби потім силою розігнати демонстрантів. А пізніше стає відомим, що СБУ також підключена до цієї справи і пильно спостерігає за командиром Нацдружин Андрієм Білецьким .



Але й на цьому список обов'язків Ковальчука не закінчується: голова передвиборчого штабу також курирує і діяльність порохоботів. В одному з діалогів хтось із його підлеглих доповідає йому про успішне проведення інформаційної акції проти МВС у відповідь на повідомлення міністерства про постраждалих під час сутичок націоналістів з поліцейськими, які прикривали втечу Порошенка від незручних питань:



З листування також випливає, що сфера впливу Ковальчука виходить далеко за межі країни. Так в розмові з головою українського МЗС Павло Клімкіним він обговорює секретні перемовини з міністром закордонних справ Німеччини Гайко Маасом про підтримку німецькою стороною санкціонної кампанії проти Росії у зв'язку з її агресією в Керчі і навіть пропонує натиснути на німців за допомогою Вашингтону.

Очевидно, що все це кричуще зловживання службовим становищем відбувається не просто з відома, але навіть за прямою вказівкою Петра Порошенко. На протязі всього листування Ковальчук виступає в якості довіреної особи Порошенка та відіграє роль свого роду "рішали", який користується власними та службовими ресурсами в брудних політичних махінаціях. В діях Ковальчука простежується пряма загроза українській демократії, а скоєних ним злочинів достатньо, щоб звинуватити поки ще заступника голови АП в державній зраді. І все ж таки відомості, які завдяки хакерам стали надбанням громадськості, - це лише тільки верхівка айсбергу, і, очевидно, багато злочинів чинної влади поки ще залишаються нерозкритими.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Порошенко,Ковальчук,вибори,хакери
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.