Зять Яроша керував тітушками в Івано-Франківську під час приїзду Порошенка

21 березня 2019, 15:29
Власник сторінки
0
84

В Івано-Франківську, 19 березня, на мітингу президент Петро Порошенко, силовики і ТІТУШКИ президента відтіснили представників Нацкорпуса.

Мітинг, який відбувся на центральній площі міста, знову показав, що наш гарант боїться людей. Активісти Національного корпусу, хотіли відвідати мітинг президента, проте «тітушки» не дали їм цього зробити. Тітушки Порошенко намагалися побитися з представниками Нацкорпусом і тоді втрутилась Нацгвардія.
Очолював «тітушок» в Івано-Франківську 19 березня Василь Абрамів «Смерека», одружений на дочці Дмитра Яроша. Саме він спільно з кримінальним угрупуванням «сп» блокували активістів Нацкорпусу та інших громадян. Сам Ярош неодноразово заявляв про підтримку Порошенка, також був на форумі, де Порошенко висувався в президенти.

Коли від Порошенка відвернулися майже всі, плече своє підставив зять Яроша – Василь Абрамів. На відео трансляції подій, чітко видно, що штовханину влаштували місцеві кримінальники, а координує їх дії - Абрамів. Саме після того як, поліція розмежувала протиборчі сторони, Абрамів ходив і посміхався з людей.



Василь Абрамів
В 2011 році, Абрамів був затриманий за підрив пам’ятника Сталіну в Запоріжжі. Потім він був членом «Правого сектору». Жодного дня «Смерека» ніколи не працював, за що він живе і звідки в нього статки. А статки в нього не малі для людини, яка ніколи ніде не працювала. Особливий успіх в Абраміва пішов після Революції Гідності. Так він «нажив» не відомо як квартиру в центрі Івано-Франківська на вулиці Гаркуші, та новий автомобіль Volvo XC60 за 60 тисяч доларів? Цікаво, що Абрамів не обрав якесь дешеве житло, а ще й преміум автомобіль Volvo.
Квартира в центрі Івано-Франківська


Автомобіль Volvo XC60



Цікаво, що Василь Абрамів на словах він на кожному кроці кричить, що він «націоналіст». Проте цікаво як в голову Абраміва вкладається «жертовність» націоналіста і дорога нерухомість з дорогими автомобілями.

При зустрічі запитай в «Смереки» звідки в нього дорогий джип Volvo і квартира в центрі міста.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: кандидат в президенты,Україна,вибори,кримінал,Тітушко,бійка,Дмитрий Ярош
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.