Панічний ФЛЕШМОБ у виконанні Тимошенко

07 березня 2019, 12:01
Власник сторінки
0
395

Рейтинги Тимошенко стрімко падають. Дуже швидко виборці відчують посилення агонії в "Батьківщині"

Агонія у виборчому штабі Юлії Тимошенко посилюється, і Вона, як загнана на третє місце у виборчих перегонах аутсайдерка починає кусати своїх більш успішних конкурентів. Використовуючи технологію «прив’яжись до лідера і на його рейтингу підніми свій» штабісти Тимошенко розгорнули кампанію з дискредитації діючого Президента України, виділяючи для цього шалені суми «чорного налу», награбованого у народу України на спільних з Путіним газових оборудках.

За особистої вказівки Юлії Тимошенко 11 березня 2019 року в Житомирі планується проведення флешмобу «Задай питання Президенту» під час його перебування в цьому обласному центрі. Бюджет заходу – понад 12 тис. доларів США, з яких лідер житомирської «Батьківщини» Анжеліка Лабунська виділить безпосереднім організаторам та псевдоідейним учасникам не більше 8 тис. американських доларів. А решта? Лабунська витратить їх на оренду житла в Житомирі і ремонт власної автівки, пошкодженої після нещодавньої ДТП.

До антипрезидентської акції місцеві прихильники Тимошенко планують залучити активістів «АвтоЄвроСили», партії «Воля», з якими проривали кордон, забезпечуючи його незаконний перетин Михайлом Саакашвілі, разом з яким в Україну трохи згодом масово прийшли і грузинські «злодії в законі».

Крім «євробляхерів» та «вольовиків» до масовки будуть залучені активісти аваковських «Національних дружин», яким вже виплатили аванс за кожну годину їхньої «роботи» у розмірі 500 грн.

Основним питанням, яке цікавитиме учасників «флешмобу», оточених кордоном «нацдружинників», буде традиційне питання про російського запроданця Анатолія Шарія, інтерес до якого штучно підігрівається Кремлем. Ще частина «бюджету флешмобу» буде витрачена на поширення звіту про «флешмоб» в мережі Інтернет – на сайтах типу «зливний бачок», можливо і на ток-шоу у Скабєєвої, для підриву довіри виборців до лідера президентської кампанії. За задумом Тимошенківських політтехнологів це має відвернути увагу від її кримінальних справ в Росії, через які вона залучена до співпраці з Кремлем.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Батьківщина,вибори,підкуп виборців
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.