Чесних більше, але точно не у Гриценка!

17 лютого 2019, 12:10
Власник сторінки
0
208
Чесних більше, але точно не у  Гриценка!
НЕчесних більше! Або хто стоїть за Гриценко...

Громадська платформа "ПолітДетектор" з’ясувала хто є президентською командою кандидата Гриценка і що про цих «чесних» людей відомо.

Анатолій Гриценко  вже представив своїх кандидатів на пости керівників  Міністерства оборони, СБУ, Нацбанку  і найближчим часом представить кандидатів на пост міністра закордонних справ і ген.прокурора. 

Давайте ж розберемось детальніше про кого мова:Міністром оборони за умовного президенства Гриценка стане п. Іван Апаршин 

Давній соратник і партієць громадянської позиції , який разом з Гриценко  працював у міністерстві оборони і у 2014 р. був 9 номером у парламентському списку громадянської позиції. 

Кандидатом на голову Нацбанку був визначений  Олександр Савченко

Екс-заступник голови нацбанку 2005-2009р. за керівництва Стельмаха. Як ви можете згадати саме за правління Стельмаха і Савченко «помаранчеві» почали гратися з курсами валют і заробляти на цьому шалені гроші. Також був екс-заступником  міністра фінансів у 2009 р. Досвідчений чиновник часів Тимошенко – Ющенко. 

Кандидатом на пост голови СБУ став Віктор Трепак.

Людина,яка працювала на керівних посадах в органах служби при трьох головах СБУ часів Януковича.  І ніяких моральних і етичних розбіжностей не було, а ні з паном Хорошковським, а ні з паном Якименко. З тим Якименко, який безпосередньо віддавав накази по захопленню будинку профспілок і знищенню активістів майдану. І звільнився п. Трепак тільки у квітні 2016 р. Міністром закордонних справ за президенства Гриценка буде Світлана Заліщук

Депутатка ВР від БПП, яка зараз є заступником штаба Гриценка  з міжнародних питань і при цьому разом з колегами єврооптимістами формує свій політичний проект. Мабуть і сама не вірить у перемогу свого керманича і готує відступні шляхи.

Генеральним прокурором п. Гриценко планує оголосити керівника свого штабу Віктора Чумака,  

Мабуть одна з небагатьох дійсно гідних кандидатур до якої особливо і немає питань.

Але все це тільки верхівка айсбергу, давайте ж зануримось трохи глибше і дізнаємось хто ж  насправді очолює виборчий процес у регіонах і у центрі. 

Почнемо з керівника штабу Дніпропетровської області, а ним став - Герман Назаренко

Широко відома особистість у вузьких колах Дніпра. Для пересічного дніпровця Герман є ніким іншим, як «кришувальником» парковок і зятем нардепа від народного фронту Юрія Берези, який відомий своїми рейдерськими захватами і віджимами підприємств. 

Також п. Назаренко є власником офшорної компанії «Лізалія лімітед» (мабуть оптимізує податки, саме через те що «Чесний» і не хоче, щоб чинна влада їх розікрала ). Також варто зазначити, що ще до недавнього часу Назаренко був помічником нардепу Денисенко з УКРОПу, тож висновки робіть самі, кому «чесний»  кандидат віддав керування виборчим процесом у Дніпропетровській області. 

Інший приклад кадрових призначень можемо спостерігати у Київській області, де все частіше на публічних заходах почав світитися Іван Слободяник



Свою політичну кар’єру  п. Іван починав з спільної діяльності з відомим бізнесменом  Віталієм Хомутинніком, помічником якого і став після обрання п. Віталія до Верховної ради України.


Встиг побувати  і заступником партії Заступ, яку курував аграрний екс-міністр  регіонал часів Януковича – Присяжнюк. 

І членом політради партії  РНС Михайла Саакашвілі. 

Ще одним відомим політичний персонажем, якого Гриценко запросив до своєї «чесної» команди є Андрій Юсов

Нагадаємо, що пан Юсов навряд чи може претендувати на новизну і чесність, так як ще з 2004 р. перебуває в політиці у різних іпостасях, був і правою рукою хабарника Каськіва під час членства у Порі 

 

і радником Одеського управління СБУ, і помічником  народних депутатів 4, 5, 6, 7, 8 скликань. Остання посада – це офіційний радник міського голови Вінниці, «неофіційними» обов’язками якого були координація «чернушної» медійної кампанії проти конкурентів мера Моргунова 

і керування загонами тітушок.  При бажанні допис про це можна знайти на сторінці голови Вінницького автомайдану Таїси Гайди.

Засвітилися на акції  і інші учасники Руху Нових Сил, а по сумісництву і люди, які передавали гроші олігарха регіонала Курченко пану Саакашвілі. 


Мова іде про Северіона Дангадзе і його адвоката Миколу Неділько

Дангадзе визнав у суді свою провину і пішов на співробітництво із слідством, за що і отримав умовний термін. 

Записи розмов Дангадзе і Курченко можна послухати в інтернеті. 

Іншою одіозною фігурою, яка стала довіреною особою п. Гриценка - став Іван Смітюх, екс-регіонал

і рідний брат того самого депутата регіонала Григорія Смітюха 

який у 2014 р. на майдані просив Путіна прийти і захопити Україну. Записи цього звернення можна знайти в інтернеті. Саме через це призначення і звільнився Сергій Чуріков - обласний керівник партії Громадянська позиція на Волині.

Шановні читачі висновки робити Вам, редакція незалежної громадської платформи ПолітДетектор продовжить і надалі аналізувати оточення і команду кандидата у Президенти Анатолія Гриценка.  Щоб зрозуміти хто ж насправді фінансує і стоїть за горе-кандидатом. 

Тому що чесних більше!!! Але, як з’ясували, точно не у Гриценка !!!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.