СБУ поповнює свої лави бійцями "Правого сектору"

07 лютого 2019, 09:59
Власник сторінки
0
170
СБУ поповнює свої лави бійцями  Правого сектору

За повідомленням працівника СБУ, наразі в службі оголошено набір бійців з числа так званих "правих радикалів". З ними вже проводять співбесіди для того, щоб зрозуміти, чи пасують вони для того, щоб...

Незважаючи на всю свою консервативність, закритість і привілейованість спецслужби іноді дивують зовсім несподіваними для багато кого ініціативами. Наприклад, , наразі в службі оголошено набір бійців з числа так званих "правих радикалів". З ними вже проводять співбесіди для того, щоб зрозуміти, чи пасують вони для того, щоб брати участь у запланованому спецслужбами заході. При цьому, за словами джерела в СБУ, ймовірніше, йдеться про деяку операцію за кордоном.

Насправді, за роки війни на Донбасі підрозділи СБУ не раз вже співпрацювали на фронті з "Правим сектором", "Азовом" та іншими добровольцями. У відомстві Василя Грицака давно в курсі, що собою уявляють і на що здібні ці бійці, зокрема в контррозвідувальній діяльності та роботі в тилу ворога. При цьому ні для кого не є таємницею, що як раз права молодь більше за всіх рветься в бій і завжди готова дати опір агресору у будь-якій точці країни та на її кордонах. Через те нинішня взаємодія виглядає цілком логічною та взаємовигідною. СБУ завербує молоді та мотивовані кадри для здійснення спеціальних операцій, а, наприклад, представники "Правого сектору" заведуть зв'язки, придбають нові навики та отримають шанс в черговий раз по-справжньому проявити любов до України.

Проте, поки не ясно для яких певних цілей СБУ пішла на такий крок, і в чому конкретно візьмуть участь бійці. Якщо йдеться про операції за кордоном, то тут географія має бути найширшою: від південного сходу до західного кордону. Поки не відомі умови, за якими рекрутують бійців, терміни та подальша перспектива їх кар'єри в СБУ. Ймовірно, після уточнення на переговорах всіх нюансів спецслужби та "Правий сектор" виступлять вже з офіційними заявами. Сам по собі факт подібного співробітництва є черговим доказом здорової атмосфери у суспільстві перед виборами і демонструє єдність правоохоронних органів і громадських рухів перед обличчям загроз національній безпеці України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: операция,СБУ,Правий сектор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.