Державним службовцям. Передвиборче

29 січня 2019, 18:53
Власник сторінки
народний депутат України
0
4014
Державним службовцям. Передвиборче

В Україні залишається актуальним прислів‘я: «Всі рівні перед Законом, але деякі рівніше за інших».

Спостерігаю за калейдоскопом форумів, які висувають кандидатів у Президенти. І ось в чому річ. В Україні залишається актуальним прислів‘я: «Всі рівні перед Законом, але деякі рівніше за інших».

Позавчора Холодницький «вибухнув праведним гнівом» та подав дисциплінарну скаргу на прокурора САП Ярову, яка відвідала форум кандидата Тимошенко в робочий час.
Сьогодні на форумі кандидата Порошенка – пів зали державних службовців від найвищого рангу до найнижчого у робочий час.
Для державних службовців, в незалежності від їх політичних вподобань, все ж таки нагадаю

Стаття 10 Закону про державну службу.

- Ч. 2 Державний службовець не має права демонструвати свої політичні погляди 
- Ч. 3 «Державний службовець не має права залучати, використовуючи своє службове становище, державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, працівників бюджетної сфери, інших осіб до участі у передвиборній агітації, акціях та заходах, що організовуються політичними партіями»
- Ч. 5. Державний службовець не має права організовувати і брати участь у страйках та агітації (крім випадку, передбаченого частиною четвертою цієї статті).

За все це - дисциплінарна та адміністративна відповідальність. Не кажучи вже про іміджеві ризики. А про останні вам багато можуть розповісти «вірні владі» державні службовці часів Януковича.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президентські вибори,державна система
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.